7.5-8mm 925 Sterlingas Sidabro Paprasta Mygtuką Gėlo vandens Dirbtiniu būdu išauginti Pearl Stud Auskarai Nekilnojamojo Gėlo Vandens Vienodo Grožio Auskarai

7.5-8mm 925 Sterlingas Sidabro Paprasta Mygtuką Gėlo vandens Dirbtiniu būdu išauginti Pearl Stud Auskarai Nekilnojamojo Gėlo Vandens Vienodo Grožio Auskarai

p3747

Nauja

Yra sandėlyje

€4.19
Vnt.

Žymos: ausies pearl, nekilnojamojo didelių perlų, sidabro kulno, pearl megztinis, klasikiniai auskarai, granulių, arrowhead karoliai vyrams, sidabro gėlė, sidabro earlings pearl, vyras perlo auskaru.

7.5-8mm 925 Sterlingas Sidabro Paprasta Mygtuką Gėlo vandens Dirbtiniu būdu išaugintų Perlų Auskarai Pearl Stud Auskarai Nekilnojamojo Gėlo Vandens Perlų Auskarai

* Auskarai yra pagaminti iš originali 925 sterlingas sidabro ir nekilnojamojo Gėlo vandens Dirbtiniu būdu išauginti Perlai, have a nice mirguliavimas, realus akis gaudytojas.Jie yra hipoalergicznych ir nikelio nemokamai.

* Forma: jie mygtuką perlų karoliukus, ne apvalios, bet šiek tiek suplotos, kaip apačioje grybų, jie bus geriau sėdėti ant ausų.Mes taip pat turime ir kitų dydžių, prašome susisiekti su mumis, jei turite kitų dydžių.Matyti dydžio nuotrauka už nuorodą.

* Pagrindinis paprasto dizaino, jie tinka beveik bet kokios aprangos, pradedant suknelėmis, į laisvalaikio džinsus; Gali būti naudojamas bet kuriuo accasion, iš pareigų į kamuolį.Auskarai smeigės ateina su dovanų dėžutės, didelis dovanų pasirinkimas draugai ir šeima.

* Priminimas: nėra dušas su perlų papuošalai, therwise subtilus shine bus prarastas.Paviršiaus pearl yra minkštas ir gali būti lengvai pažeistas, laikyti viduje papuošalų dėžutė saugiai laikyti.Perlų auskarai yra natūra papuošalai reikia kruopščiai rūpintis, laikykite jį atokiau nuo abluent ir kosmetika.

* Gera produktų ir klientų aptarnavimo garantija: suteikiame 100% jokios priežasties Grįžti & Grąžinimo garantija.Būti laisvai susisiekti su mumis bet, kurio metu esate nepatenkinti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai