10 Colių Nerūdijančio Plieno Kokteilių Muddler ir Maišant Šaukštu Juostoje Namuose Įrankių Rinkinys Muddler Juosta Įrankių Rinkinys už Kokteiliai

10 Colių Nerūdijančio Plieno Kokteilių Muddler ir Maišant Šaukštu Juostoje Namuose Įrankių Rinkinys Muddler Juosta Įrankių Rinkinys už Kokteiliai

p37493

Nauja

Yra sandėlyje

€6.81 €5.32
Vnt.

Žymos: akuhome stalo šaukštas, absinth šaukštas, sakura stalo šaukštas, absentas šaukštas fėja, absentas šaukštas gotikos, baras stiklo šaukštas, derliaus absento šaukštas, absinth šaukštas derliaus, perforuotas absento šaukštelis, crystal šaukštas stiklo.

[Universalus ], Kad muddler baras įrankis turi bendras ilgis, kuris leidžia jums efektyviai dirbti tiek aukštas ir trumpas gl, ir su esminius kokteilis jigger kaip matavimo puodelis, siekiant padėti jums padaryti tobula gėrimų.

[Svarbu]būtina turėti tinkamą įrankį, kai darai bet kokį darbą, tai kodėl Cresimo Nerūdijančio Plieno Muddler Juosta Įrankių Rinkinys ir Kokteilių Šaukštas tai turi padaryti tobula kokteiliai!

[Puikus Maišymo]Nerūdijančio Plieno Kokteilių Muddler greitai ir lengvai sudaužyti citrusinių vaisių, sulčių, žolės, prieskoniai ir kiti priedai; patogus ir paprastas naudoti gėrimų mišinys nustatyti, maišymo šaukštas yra paprasta naudoti ir jigger yra skirtas maišyti gėrimai greitai.Įberti mėgstamų ingredientų ir jigger praktikos kokteiliai įspūdį savo draugams ir šeimos nariams.

[BPA Free ]kokteilis muddler yra pagamintas iš tvirtų ir aukštos kokybės nerūdijančio plieno, su nailono galvos, dėmių ir klijuoti vandeniui, indaplovės saugus ir lengvas valymas.

spalva: sidabrinė

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

dydis: ice crusher 25x3.3cm, dukart vadovavo maišymo šaukštas 26cm ilgio

Pakuotės Turinys:

1 * ledo smulkintuvas

1 * dvigubo galvos maišymo šaukštas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai