Unisex Juokinga Naujiena Metalinis Tušinukas Elektros Šokas Žaislas Naudingumas Įtaisą, Kamštukas Juokingas Pokštas Apgauti Išdaiga Dovana Draugams

Unisex Juokinga Naujiena Metalinis Tušinukas Elektros Šokas Žaislas Naudingumas Įtaisą, Kamštukas Juokingas Pokštas Apgauti Išdaiga Dovana Draugams

p37694

Nauja

Yra sandėlyje

€0.76 €0.34
Vnt.

Žymos: juokinga įtaisą, kalbėti pen, plytelių dalykėlių, Geriausias Draugas, ips funnyplaying, mini virtuvė, shocker elektrinis žibintuvėlis, kietas įtaisą, daktaras aštuonkojai, maišeliai dalykėlių.

Savybės:

1. Saugi medžiaga-produktas yra pagamintas iš plastiko medžiagos, kuri yra saugi ir ekologiška, ir vaikams galite naudoti ją su savimi.

2. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

3. Atrodo išgalvotas tušinukas, kai jūs jį naudoti, ji suteiks jūsų draugai sukrečiančią patirtį.Juokinga pen elektros smūgio žaislą dovanų, pokštas, išdaiga apgauti įdomus.

Aprašymas:

Suteikti savo draugams, jie bus gauti greitas ir nekenksmingas elektros šokas, todėl jiems rėkti ir nušokti staiga.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Gaminio dydis: 143 x 15mm

Medžiaga: plastikas

Plastiko tipas: polikarbonatas

Baterijos: 3 x LR41 baterijos

Pakuotė:

1 * elektros pen

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl asmens matavimo technika yra įvairių, gali būti 1-3 cm paklaida fiziškai.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai