1 Paketo Įklijos/40pairs Daugkartinio naudojimo Voko Lipdukai Akimirksniu Kontūro Sparnuotas Dangčio Kosmetikos Applica Grožio Makiažas akių kontūro Lipdukas

1 Paketo Įklijos/40pairs Daugkartinio naudojimo Voko Lipdukai Akimirksniu Kontūro Sparnuotas Dangčio Kosmetikos Applica Grožio Makiažas akių kontūro Lipdukas

p39019

Nauja

Yra sandėlyje

€13.12 €6.30
Vnt.

Žymos: e mergina makiažas, akių kontūro stamp tool, eyelin, akių pieštuku blizgučiai, cosmet, akių kontūro vandeniui, kinija makiažas, estetinės makiažas, kawaii makiažas, eyeshadow antspaudas.

40Pairs Daugkartinio naudojimo Voko Lipdukai Akimirksniu Kontūro Sparnuotas Dangčio Kosmetikos Lengva Applica Pardavimo taškas:

Pradėti su sausos švarios odos! 1 - Jūs atidžiai tiesiog nulupkite lipduką 2 - Pritaikyti ją su išorinio kampo akis 3 - Klijuoti ant savo vokų ir jūs gerai eiti!Jei norite, galite pridėti šiek tiek rašalo įdėklo vidinis kampas užbaigti stiliaus.

Dėl akių kontūro lipdukai yra išradimas, kuris suteikia jums žudikas cat eye ne kartą!Tai trunka tik kelias sekundes, dažniausiai atrodo, galite gauti.

Dėl akių kontūro lipdukai būna tonų įvairių dizaino ir stilių visų tipų akių formų ir etninių grupių.

Sustabdyti su nelygios linijos, kreivas raukšles, ir drebantis simetrija.Taikyti supaprastintas akių kontūro lipdukas nedelsiant žandikaulio-lašinamojo nuo pirmos pabandyti.Kodėl išmesti kažką, jūs turite investuoti į po pirmojo dėvėti?Šie akių kontūro lipdukai gali būti pakartotinai kelis kartus.Roko puikus akių kontūro darbe ir šalių!

Kiekviena akis yra skirtingas, tačiau jūsų pajusite, kaip žvaigždė iš jų pačių šou su šių ryškių, patogūs klijais akių kontūro, kuri yra patvari ir lieka įdėti.

Apliejimo išjungti ir iš naujo pritaikyti savo cat-eye nelaimių yra varginantis ir laiko švaistymas.Pasiruoškite greitai, tiesiog nulupkite ir klijuoti.Natūralus akių kontūro grožio minučių!

Su švarios, sausos odos, laikiną lipdukas nuo išorinių kraštų į vieną uždarą akis vienu metu.Naudoti prieš arba po makiažo.Paspauskite švelniai netoli jūsų blakstienas ir va-va voom!

Paketas Apima:

40 Porų akių kontūro lipdukai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai