32.5 cm Butelį, Šepetį Stiklo Vandens Butelių Nerūdijančio Plieno Rankena su Skyle Valymo Šepetys Kolbą Sporto Buteliai Ąsočius

32.5 cm Butelį, Šepetį Stiklo Vandens Butelių Nerūdijančio Plieno Rankena su Skyle Valymo Šepetys Kolbą Sporto Buteliai Ąsočius

p40318

Nauja

Yra sandėlyje

€1.08 €0.61
Vnt.

Žymos: vario stiklo, galoną vandens, stiklo ąsotis, galonas, vario taurė, indelį su rankena, 2 galonų vandens butelis, vario puodelis, stiklo ąsotis arbata, antikvariniai vario arbatinukas.

Aprašymas:

Pagamintas iš bekvapis plastiko, eco-friendly, ir teptukas yra atsparios ir bendable, viršuje teptuku gali išvalyti nuo užsispyręs dėmes ant dugno ir sunkiai prieinamose vietose.

Puodelio, buteliuko šepetys tinka namuose, virtuvėje, biure.

Maždaug 12.8 colių skirta valyti visus standartines ir platus kaklo indai, Stiklainiai, stikliniai puodeliai, kūdikių buteliukai, kolba sporto buteliukai ir puodeliai.

Nerūdijančio plieno rankena yra patvari, ilgametis naudoti,suteikia jums tvirtą valymo galimybes ir leidžia galingas plovimas.Ir rankena su pakabinimo anga yra lengva saugojimo.

Šereliai yra pagaminti iš patvaraus plastiko, siekiant išlaikyti savo formą, kuri gali valyti butelio sienelių valymas.

Dydžių Lentelė:

Dydis: ilgis apie 325mm / 12.8 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Taurės Butelis Šepetys

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai