Katytė Užpakalis Velykų Šalis Durų Kabo Pliušinis Lėlės Velykų Kiaušinių Zuikis Namų Dekoro Velykų Vainikas Amatų Papuošalai Dekoracijos

Katytė Užpakalis Velykų Šalis Durų Kabo Pliušinis Lėlės Velykų Kiaušinių Zuikis Namų Dekoro Velykų Vainikas Amatų Papuošalai Dekoracijos

p41097

Nauja

Yra sandėlyje

€13.91 €7.10
Vnt.

Žymos: xr telefono dėklas dvyniai.

Aprašymas

Tai puiki katytė priedas, kurio užpakalis ir ausis Velykų vainikas.Puikus Velykos būtų padaryti ypatingą dovaną.

Pagaminti iš kokybiškų minkštųjų veltinio audinio.Papuošti jūsų duris arba bet kokios sienos su šiuo nuostabiu žavinga vainikas.Galima naudoti bet kuriuo metų laiku.Puikus papildymas bet kokia troba dekoras, per wow-vertas to, kad Velykų dekoro.Ir, žinoma, jis bus padaryti gana pirmas įspūdis, kai pakabinti ant jūsų durų.

Minkštos lanksčios vielos, yra nustatyta viduje katytė užpakalis ir ausis.Todėl, jūs galite laisvai pridėti juos prie Velykų vainikas ir suteikti jiems formą, jūs norite.Ši žavinga vainikas bus wow savo svečias ši Velykų Sezoną.Laukiame jūsų svečių, draugų ir šeimos su šios rūšies vienas Easter Bunny Užpakalis Vainikas.

Velykų Vainikas Papuošalai padės savo šalies ir šeimos, pilnas romantiškų ir linksma atmosfera, todėl galite greitai įsilieja į šią nuostabią atmosferą, galite juos papuošti langai, lubos, sienos, stalai, labai tinka Velykų Dieną.

Katytė užpakalis vainikas apie 50x40cm.Easter bunny vainikas dekoro yra paprastas būdas papuošti savo namų ar verslo Velykų.Tiek suaugusieji, ir vaikai bus meilė šią Velykų šalies atsargas.

Savybės

-Spalva:Daugiaspalvis

-Medžiaga:Audinys

-Dydis:50*40cm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

1*Velykų Lėlės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai