30pcs Mini Grąžtai Deimantų Šlifavimo Galvutės, Burr Failą Rotacinis Įrankis Jade, Grąžtas, Medžio, Akmens Graviravimas Įrankiai

30pcs Mini Grąžtai Deimantų Šlifavimo Galvutės, Burr Failą Rotacinis Įrankis Jade, Grąžtas, Medžio, Akmens Graviravimas Įrankiai

p41127

Nauja

Yra sandėlyje

€1.11 €0.93
Vnt.

Žymos: vyrų gręžimo griebtuvas, spiralinės gręžimo parama, kūgio formos mini gręžimo griebtuvas, 25mm žarna, medžio drožyba ir graviravimas grąžtas, lašelinė drėkinimo vamzdis, mini medžio drožyba gręžimo, pen graviruoti metalo, mediniai gua sha, chuck mini.

Savybės:

Puikus informacijos, prašome supjaustyti, skulptūra, skulptūra, lenkijos ir suomijos.Taikomos stiklo, metalo, akmens, keramikos, medžio, plastiko.

Daug įvairių nurodė, sagės gali pasiekti daugiau skulptūrų, kurios labai tinka stiklo, metalo, akmens, keramikos, medžio, plastiko ir kitų darbo detales.

Papuošalai Paplūdimio Jūros Vandens Stiklo Shell Papuošalai, Pakabukas Karoliai, Pakabukas, Apyrankė, Plytelių, Marmuro, Akmens, Keramikos, Porceliano, Padengtas Gręžimo Langelį.

Tikslas:

Įvairių šlifavimo galvutės 30 panardinant deimantai yra naudojami poliravimo ir šlifavimo.Suderinamas su dauguma rotaciniai įrankiai; labai tinka namų puošybai, pomėgius, amatus ir visus kartus reikalaujama, poliravimo, šlifavimo, gręžimo, pjovimo, skulptūros ir pan.Jis tinka labiausiai rotaciniai įrankiai.Deimantų šlifavimo galvos yra daugiausia naudojami elektriniai ir pneumatiniai įrankiai.Deimantų šlifavimo galvos yra pagaminti iš aukštos kokybės multi-pjovimo deimantų galvanizavimo, ir yra tvarkomi įvairių įtvirtino karbidų liejimo formos ir stiklo priemones.Idealus kalibravimo įrankiai, tokie kaip jade.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Deimantas

Skersmuo: 3mm/0.12"

Atveju: 45mm/1.77"

Išmatavimai: ilgis 145mm/5.71",plotis 60mm/2.36" ir 19mm aukštis/0.75"

Šis produktas naudoja deimantų milteliai, tikslumo gamybos

Naudojimas: Naudojamas liejimo, šlifavimo, vidinės skylės šlifavimas, smulkių rankų darbo, patikimos kokybės, tinka remti ir surinkimas elektriniai, šlifavimo, graviravimo mašina ir variklis, daugiausia naudojamas remontas iškirpti stiklo, jade, šlifavimo įrankiai ir kietais objektais.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

30 X Deimantų Šlifavimo Galvutės

[relateproductdetail/]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai