Kabelių Valdymo Lauką, Pasislėpti ir Paslėpti ilgintuvų ir Elektros Laidai nuo Televizoriai, Kompiuteriai, ir Stalai Laido Organizatorius

Kabelių Valdymo Lauką, Pasislėpti ir Paslėpti ilgintuvų ir Elektros Laidai nuo Televizoriai, Kompiuteriai, ir Stalai Laido Organizatorius

p4185

Nauja

Yra sandėlyje

€22.06 €12.14
Vnt.

Žymos: elektros kabelių vadovų, japonijos kawaii bin, paslaptis atlicināt, žalvario dėžės dekoratyvinis saugojimas, stalas organizatorius akrilo biuras, paslėpti kabelinės paprasta, atsparus vandeniui, elektros paskirstymo dėžutės terminalas, kabelio dangtelį sienos, lamuro sėdėti, stovėti stalas elektros, lauke vielos.

Aprašymas:

Šio laido organizatorius yra naudinga jums paslėpti maitinimo laidai, gnybtai, pakrovėjai ir įkrovikliai su pakankamai vietos.

Pagaminti iš medinių, labai lengvas, stipri ir stabili medžiaga, stilingas ir gražus, paslėpti erzina virvės.

Jokių surinkimo reikalaujama, nėra šilumos-išmokėjimo klausimus, galite užkirsti kelią savo galia priedai iš kicking ir apsaugoti vaikų ar jaunuolių nuo paslydau pagal nepatogus kabeliai.

Ji naudojama apsaugos ir dulkių prevencija.su skyles ant abiejų lapo pusių leidžia įdėti per ilgiklis vietoj sukimo ji; silikoniniai kilimėliai yra išvengti slydimo ir apsaugoti savo baldus ir grindų.

Jis gali būti naudojamas, miegamasis, virtuvė, gyvenamasis kambarys, įstaiga arba bet kuri kambarių jūsų namuose.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): approx. 37.7x14.3x12.3cm / 14.8x5.6x4.8inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Laido Laikymo Dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<