Retro Kaustytomis Geležies Kūrybinės Pramonės Vėjo Autobusų Audinių Langelį Namų Kambarį Darbastalio Apdaila Restoranas, Popieriaus Langelį, Baldai

Retro Kaustytomis Geležies Kūrybinės Pramonės Vėjo Autobusų Audinių Langelį Namų Kambarį Darbastalio Apdaila Restoranas, Popieriaus Langelį, Baldai

p42204

Nauja

Yra sandėlyje

€28.82 €20.18
Vnt.

Žymos: lauke popieriniu rankšluosčiu, "bluetooth" retro garsiakalbis, popieriaus tissu, desktop didelis audinių langelį, stalinis plastikinis audinių langelį, mielas batų dėžės, buse, senas radijas, servetėlių laikiklis, lauke storag.

Sekite mūsų parduotuvės,jūs galite mėgautis ventiliatorius nuolaida!

Prekės Informacija

Pavadinimas:Audinių langelį

Medžiaga: kalvystė

Taikoma audinys:Ekstrahuojamų Popieriniu rankšluosčiu

Kartų:gyvenamasis kambarys, restoranas, baras, KTV, bendrovė registratūra, vyno rūsys, baras, vyno kabinetas, kavos ir kitas interjero dekoracijas.

PASTABA:

1. Prašome nepamiršti, kad dėl monitoriaus apšvietimo efektai, šviesumo/kontrasto nustatymai, etc., spalvų svetainė, nuotraukos ir faktinių elementų, gali būti šiek tiek skirtingi.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimo leistinas matavimo nuokrypis yra 0,5-1 cm.

3:dydis kiekviena spalva yra kitokia, dydis pažymėtas ant spalvoto vaizdo galioja perkant.

Prašome kreiptis į produkto dydį, prieš perkant.

Dėl to, kad ilgą atstumą, kai kurie produktai gali būti pažeistas transportavimo metu.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį, prašom nekelti jokių ginčų.Prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kol jūs esate patenkintas, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

produkto Savybės

Jūs ne tik ilgesys spalvinga gyvenimo, bet taip pat nori turėti smulkmenų knacks, kad išreikšti savo skonį ir gyvenimo!

Į Paicheng geležies apdailos serijos suvirinti pagal aparatūros priedai taps šalto metalo į aistringą ir išskirtinį amatų, kuris atneš skoningas kampe prie jūsų namų biure!

Gaminio Dydis

Dydis kiekviena spalva yra kitokia, dydis pažymėtas ant spalvoto vaizdo galioja perkant.

Dėl vadovo matavimo leistinas matavimo nuokrypis yra 0,5-1 cm.

Prekės Informacija

Šių kaustytomis geležies amatai yra pagaminti iš metalo struktūra ir tvarkomi su profesionalia įranga ir kalimo technologija.Jie bauda kūrinys, senovinės formos, aukštos temperatūros suvirinimo miltelių elektrostatinio dažų gamybai, aukso ir bronzos išvaizda poveikį, kuri yra tiek graži ir praktiška.

Fizinio Ekranas

Ką jūs trokšta, yra ne tik spalvingas gyvenimas-labiau nori turėti smulkmenų knacks, kad išreikšti savo skonį ir gyvenimo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai