12 Žvaigždynas "PASIDARYK pats" Priemones Dervos Pakabukas "Keychain" UV Epoksidinės Amatų Rankų darbo Papuošalai Silikono Formos Papuošti Priėmimo Pelėsis

12 Žvaigždynas "PASIDARYK pats" Priemones Dervos Pakabukas "Keychain" UV Epoksidinės Amatų Rankų darbo Papuošalai Silikono Formos Papuošti Priėmimo Pelėsis

p4230

Nauja

Yra sandėlyje

€1.25 €0.90
Vnt.

Žymos: cb650r slankiklį, silicio uv derva, keychain zodiac, pigment uv resin dark, pearl pigment dye uv resin, pakabučiai uv derva, zodiako ženklas, derva, pigmentas, stiklo keychain, kuprinė blizgesį.

Kulka Taškų:

1、Lengva Valyti: pakabukas jums padaryti bus plyšimui atsparus, lengva valyti ir laikyti.

2、Laimingas Laisvalaikį: Lydėti jus praleisti laimingas laisvalaikį.

3、Puikus Amatai: Jūs galite naudoti šiuos priedus, kad būtų tobula amatų.

4、Saugi ir Patvari Silikoninė Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės, saugus ir patvarus silikoninis, taip pat labai lankstus.

5、Platus naudojimas: Gali būti naudojamas, kad keychains, auskarai, rankų darbo aksesuarų, amatų dovanos ir kt.

Aprašymas:

Tai labai praktiškas ir dekoratyvinis "PASIDARYK pats" pakaba pelėsių rinkinys.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, saugūs ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.Tiems, kurie mėgsta "PASIDARYK pats" amatų, ji yra puikus, galite naudoti savo kūrybiškumą su šiuo pelėsių.

Specifikacija:

Spalva: balta

Medžiaga: silikono dervos

Dydis: apie 4,6 x 3,6 x 0.3 cm

Pakavimo Sąrašas:

1*Pultelio Pelėsių

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek tolerancijos dydžio.

2. Dėl skirtumo šviesos ir rodo, kad gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<