12 1 Butano Dujų lituoklio Rinkinys Reguliuojamas Liepsnos Belaidžius Butano Galingumo lituoklio Suvirinimo Degiklį Litavimo Įrankis

12 1 Butano Dujų lituoklio Rinkinys Reguliuojamas Liepsnos Belaidžius Butano Galingumo lituoklio Suvirinimo Degiklį Litavimo Įrankis

p42665

Nauja

Yra sandėlyje

€35.67 €19.26
Vnt.

Žymos: handskit, dujų suvirinimo, litavimo degiklis, dujų geležies lydmetalis, blow torch, geležies lydmetalis, dujų fakelas, suvirinimo, dujų lydmetalis, Lydmetalis, fakelas, suvirinimo.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1.PIEŠTUKO FORMOS DIZAINAS: dujų lituoklio priima pieštuko formos dizaino, kuri yra lengva laikyti ir naudoti, mažas dydis, šviesos svorio, ir patogu nešiotis.

2.LENGVA VALDYTI: Šios dujos lituoklio yra varomas butano dujų ir nėra apribota laidų.Jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu ir bet kur.Savarankiškai užsidegimas belaidžio butano dujų lituoklio yra patogiau naudoti ir lengva valdyti.

3.Pilna PRIEDAI: Šios dujos lituoklio turi pilną rinkinį priedai, įskaitant dujų lituoklio, litavimo viela, valymo kempinė, pripučiami konversijos galvos, šildymo core +, 7 lituoklio vadovai, ir yra naudojamas kaip praktinis įrankis įprastiniai lituoklio ar liepsnos ginklą.

4. SVARBŪS PARAMETRAI: liepsnos temperatūra tai lituoklio: 1300 ℃; suvirinimo temperatūra: 450 ℃; karšta oro temperatūra: 500 ° c.

Specifikacija:

Dujų Talpa: 15g

Naudojimo laikas: 90-120 minučių

Spalva: aukso + juoda

Medžiaga: plastikas + aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys:

1 * Blow Torch (Butano Dujos Neįtrauktos)

1 * Sponge Cutter Patarimas

1 * Didelis Nurodė Cutter Patarimas

1 * Įstrižai Lyginimo Patarimas

1 * Pjovimo Patarimas

1 * Bell Burną Patarimas

1 * Bauda Cutter Patarimas

1 * Vieną Įstrižai Cutter Patarimas

1 * Derva Core Lydmetalis

1 X Valymo Kempinė

1 * Stendas

1 * Adapteris Užpildyti

1 * Anglų Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai