Naujas LED Saulės Žibintas 7 Spalvų Lelija Gėlė Lempos Lauko IP65 Vandeniui Vejos Lempos Sodo Kieme Dekoratyvinis Apšvietimas Kraštovaizdžio

Naujas LED Saulės Žibintas 7 Spalvų Lelija Gėlė Lempos Lauko IP65 Vandeniui Vejos Lempos Sodo Kieme Dekoratyvinis Apšvietimas Kraštovaizdžio

p44048

Nauja

Yra sandėlyje

€39.13 €12.13
Vnt.

Žymos: xs 2 gabalas outifit.

modname=ckeditor

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

❀ NAUJO ATNAUJINTI - Lauko saulės sodas žibintai, nereikalauja išorinio maitinimo, integruota ličio baterija 1200mAH, 50% didesnis nei panašių lempos talpa, visą galią gali dirbti ne mažiau kaip 12 valandų.Atsparus vandeniui reitingų IP65.

❀ SPALVA GRADOENT - Naujo tipo saulės šviesos pagerina kokybę ir išvaizdą lily lempos.Skaidrus gėlių ir 7 spalvų kaita, kad gėlių patrauklesnė, pridėti blizgesį į savo sodą.

❀ AUKŠTOS QUALILTY - saulės gėlių, šviesos, pagamintas iš ABS plastiko ir aukštos kokybės silikono, kuris apsaugo gėlės nuo išblukimo.Stiebas yra lanksti viela, kuri lankstosi kamieninių į skirtingų kampų ir stilių, palaikyti formą, net jei sulenkta tūkstantį kartų.

❀ LENGVA ĮDIEGTI IR NAUDOTI - įdiegti lauko lelija šviečia tiesioginiai saulės spinduliai.Saulės lily žibintai tinka gėlės, gėlynai, Vejos, Šaligatvių, Gence, Terasos ir Kt. 7 SPALVŲ JUNGIKLIS Kiekvienoje pakuotėje pokyčius, 7 skirtingų spalvų skatinti norą Atmosfera bet kokia proga, ar tai yra dėl kieme Įvykis, ar tik apdailos liesti savo lauko šedevras.Tai taip pat puiki dovana draugams.

Gėlių šviesos Parametrus: 2 * Saulės Gėlė žiburiai 1 * Instrukcijos, kaip naudoti Galia: 3,7 V/ 0.37 M Baterijos talpa: 1200mAh Darbo laikas: 12 H, Įkrovimo laikas: 7 H darbinis temperatūrų diapazonas: -20 ° C ~ 60 ° C Vandeniui klasė: IP65 Kiekvienoje pakuotėje pokyčius, 7 skirtingų spalvų skatinti norą atmosfera bet kokia proga, ar tai yra dėl kieme įvykis, ar tik apdailos liesti savo lauko šedevras.Tai taip pat puiki dovana draugams.

Patarimai: 1. Naudojant gaminį pirmą kartą, už tai daug saulės spindulių 6-8 valandas ir tada leiskite jam dirbti. 2. Įdiegti saulės šviesos saulėtoje vietoje, siekiant užtikrinti, kad saulės skydelis yra visiškai absorbuojamas, taip išsaugant darbo poveikio, saulės šviesos. 3. Jei nenaudojate ilgą laiką, rekomenduojama imti ji saulėtoje vietoje, už 1 dieną, kiekvieną mėnesį. 4. Jei bandymas apšvietimo per dieną, prašome blokuoti saulės baterijomis.modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai