G30 2.4 G Bevielio Balso Skristi Oro Pelę, Klaviatūrą IR mokymosi Gyro Judesio Jutikliai, "Smart Remote Control Žaidimas" android tv box PC

G30 2.4 G Bevielio Balso Skristi Oro Pelę, Klaviatūrą IR mokymosi Gyro Judesio Jutikliai, "Smart Remote Control Žaidimas" android tv box PC

p44540

Nauja

Yra sandėlyje

€14.33 €6.02
Vnt.

Žymos: grynas " android konsolės, oro pelės g30, gyt, g64, oro klaviatūros, pelės, 433mhz automobilį nuotolinio valdymo, bmw yra f01 priekinės grotelės, nuotolinio aire pelės, lauke tv, mini pix.

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Ypatybė:

1. Tai yra belaidžio plaukioja su pele built-in 6 ašių giroskopas jutiklis ir high fidelity įvesties balsu.Ji gali realizuoti funkcijas tradicinis nuotolinis valdymas, pelės ir judesio jutimo žaidimas "Android" platforma.

2. Plug-and-play " micro-pultelis, tinka kompiuteriai, projektoriai, TV set-top boxes, HTPC, ir kita įranga.

3. Ji gali visiškai išlaisvins jūs nuo kompiuterių, televizijos, projekcijos ir kitų pramogų prietaisus.Tik lenkimo savo riešą, ir kryptimi savo riešą, iš karto bus konvertuojamas į žymeklį ekrane.

4. Jausmas, patogūs ir visiškai išvengiama trūkumus tradicinės pelės, kurios turi būti naudojamos su statinio darbalaukį, nes nuoroda arba infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pulto mygtuką, kad galėtumėte atsigulti ir žaisti su kompiuteriu ir TV be nuovargis, atsipalaiduoti, ir visiškai "valdyti" savo kompiuterį ir TELEVIZORIŲ.

Specifikacija:

Perdavimo režimas: 2.4 G

Belaidis Jutiklis: 6 Ašių Giroskopas

Skaičių klavišus: 18

Perdavimo Atstumas: 10m

Baterijos tipas: AAA*2 (nepridedami)

Gaminio Medžiaga: ABS Plastikas + Silikono Raktas

Gaminio dydis: 165*55*25mm/6.49*2.16*0.98"

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Dėkojame už jūsų suprasti.

1 X Bevielis Balso Oro Pelė, Nuotolinio Valdymo pultas (Baterija nepridedama)

1 X USB Imtuvas

1 X Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<