8pcs Arbatos skardinį Apvali Žvakė Saldainiai talpinimo Amatų Karoliukai Papuošalai Filtro Dėžutė Žvakių Indeliai Su Dangteliu Urmu Namų Dekoro

8pcs Arbatos skardinį Apvali Žvakė Saldainiai talpinimo Amatų Karoliukai Papuošalai Filtro Dėžutė Žvakių Indeliai Su Dangteliu Urmu Namų Dekoro

p44763

Nauja

Yra sandėlyje

€16.37 €9.17
Vnt.

Žymos: žvakės tuščias stiklainis, žvakė stikliniame, alavo arbatos dėžutė, eroma žvakių indeliai, mrosaa stiklainių, alavo derliaus saldainiai, derliaus alavo jar, žvakė skardines tuščias mažas, mažmeninės prekybos žvakė dėžės, žvakė su vaisiais.

8pcs Arbatos skardinį Apvali Žvakė Saldainiai talpinimo Amatų Karoliukai Papuošalai Filtro Dėžutė

Aprašymas

Tai yra alavuotoji skarda saugojimo gali, ryškios spalvos ir paprastos apvalios formos, universalūs ir praktiški.Užpildykite saldainius, mėtų, šokolado, kavos, amatai, juvelyrika, arbatos lapai arba kai kurie kiti elementai, kuriuos norėtų užpildyti.Galima plauti ir naudoti pakartotinai, patvarus ir tvirtas, geros naudojant patirtis.

Savybės

-Medžiaga: Alavuotoji Skarda

-Dydis: 7.50X5.50X8.00cm/2.95X2.16X3.14in.

-Mūsų alavuotoji skarda arbatos skardines yra ideali tara jūsų palaidų lapų arbata, arbata maišeliuose, ir nieko daugiau, jums reikia turėti oro stora.

-Paprastas ir elegantiškas dizainas atrodo, mėgsta daugelis žmonių.

-Puikiai tinka saugoti jūsų mėgstamiausia amatų, papuošalai, žvakės, karoliukai, pakuotę dovanų ir saldainių, arba naudojant namų organizacijos ar dekoro.

-Multi-purpose filtras jar, kuri gali būti užpildyti dovana, saldainiai, arbatos lapai ir kt.

-Pagaminta iš geros kokybės ir kietos medžiagos, gali būti naudojamas ilgalaikis laikas.

8 x laikymo skardinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai