1PCS Whopper Popper 13g 15g 35g Žvejybos Masalas Sraigto Paviršiaus Traktoriaus Dirbtinis Masalas Sunkiai Sukasi Uodega, Žvejybos Reikmenys

1PCS Whopper Popper 13g 15g 35g Žvejybos Masalas Sraigto Paviršiaus Traktoriaus Dirbtinis Masalas Sunkiai Sukasi Uodega, Žvejybos Reikmenys

p45155

Nauja

Yra sandėlyje

€2.88 €2.40
Vnt.

Žymos: popperis, hula popers, vejos pjovimo traktorius, popper balta žvejybos, pop poppers, plopper whopper, žuvų popper, didelis whopper popper, medžiagos, žvejybos, šviesus nepastovi žmogus žvejybos.

Savybės:

◆Dėl Whopper Popper yra suvilioti, skirtos subtilybes, lydeka,aspius, geltona, ešeriai ir black bass.

◆Jis veikia, kai greitis nuo nuskaitymo, taigi super slow jūs negalite išgirsti uodegos, tik mažą svorį, kad šnypšti viduje galva virpesius ir atgal su kiekvienu sukimas uodegos.

◆Greičiu aukštyn ir jis pila vandenį kaip swamp buggy ir taip pat giliai, tuščiaviduriai, whopper-plopping-žuvies gaudyti garso, originalus!

◆Jis verčia mylios, todėl puikiai tinka šukavimas erdvius butus ar platybės ,apsiprasti produktyvus greitį ir ritmą tikrą dieną, tam tikrą žuvų, kad gali būti taip arba vienas, kad tiesiog žiūrėti kitus viršų vandens jaukų eiti.

◆Uodegos yra puikiai pritaikyta out of the box, yra lanksti ir lieka puikiai sureguliuota amžinai.

Techniniai duomenys:

◆Tipas: Whopper Popper

◆Ilgis: 10cm/14cm

◆Svoris: 13g/15g/35g

◆Spalvos: 10 Spalvų

◆Gylis: Topwater

◆Veiksmai: Plaukiojančios

Pakavimo Sąrašas:

◆1PCS x Whopper Popper

Produktų Ekranas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai