Nemokamai-Rankas Užkandis Lazdelės Žaisti Žaidimus Piršto Lazdelės Tingus Asistentas Įrašą Užkandžiai Ne Purvinas Rankas Telefoną Aksesuaras Virtuvės Įrankis

Nemokamai-Rankas Užkandis Lazdelės Žaisti Žaidimus Piršto Lazdelės Tingus Asistentas Įrašą Užkandžiai Ne Purvinas Rankas Telefoną Aksesuaras Virtuvės Įrankis

p45409

Nauja

Yra sandėlyje

€1.45 €1.06
Vnt.

Žymos: pavarų perjungimo rankenėlę samurajų kardu, automobilių saugos diržų trinkelėmis volkswagen, krepšys batonai, lazdelėmis, daryti ar gerti žaidimas, nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė, testeris, kūdikių nešvarūs žaidimai, stiprus rankiniai įrankiai, šaukštas lazdelėmis, japonijos lazdelėmis.

Norite valgyti užkandžiai, tačiau jūsų rankos švarios, kai žaidžia telefono žaidimus ar skaityti?

Čia yra įdomus įrankis, kad padėtų jums, be jūsų rankas ir mėgautis švariu, užkandis laiko!

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

NEMOKAMAI-RANKAS LAZDELĖS

Ne daugiau riebios pirštus arba plovimo ir valymo pirštais , vėl ir vėl, jau nebėra!Šis įdomus pora lazdelės turi užkandžiai jums jokios rankas okupuotos ir švarus !

PAPILDOMŲ PIRŠTŲ--LENGVA NAUDOTI

Jums tik reikia įterpti du pirštus į apskritą skylę ir padaryti lazdelės virš pirštų, tada jūs galite lengvai kontroliuoti lazdelės turėti maisto, kaip ir jūsų dviejų papildomų pirštų!

SAUGI MEDŽIAGA

Jis yra pagamintas iš patvarios ir maisto saugaus ABS plastiko , kuris gali būti naudojamas su savimi.Daugkartinio naudojimo ir ekologiška.

MULTI-FUNCTION

Jei esate lazdelėmis pradedantiesiems, tai labai draugiškas ir švino įrankis jums, net vaikai gali lengvai išmokti naudotis ir mėgautis jais, skanus maistas.

SPECIFIKACIJA

MEDŽIAGOS

ABS plastiko

GAMINIO DYDIS

Apie 8 x 6 x 0,5 cm

PAKUOTĖS TURINYS

1 Pora x Nemokamai-Rankas Užkandis Lazdelės

PASTABA

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai