Chameleonas Holografinis Opal Nuolatinis Vinilo Roll Lipnios Amatų Pasirašyti Priėmimo Vandeniui Lipdukas Puodelio/Stiklinės Decal Kalėdos Kortelės

Chameleonas Holografinis Opal Nuolatinis Vinilo Roll Lipnios Amatų Pasirašyti Priėmimo Vandeniui Lipdukas Puodelio/Stiklinės Decal Kalėdos Kortelės

p45969

Nauja

Yra sandėlyje

€2.59 €1.58
Vnt.

Žymos: nuolatinė lipnios vinilo numeriai, holographic film paper, chameleon pigment, holograma adhesive vinyl, htv vinilo, vinilo įklijos, cricut maker, filmas stiklo, HTV, filmas langą.

.

Chameleonas Holografinis Opal Nuolatinis Vinilo Roll Lipnios Amatų Pasirašyti Priėmimo Vandeniui Lipdukas Puodelio/Stiklinės Decal Kalėdos Kortelės

PASTABA: jeigu norite kitos spalvos ar stiliaus, galite susisiekti su mumis arba rasti mūsų parduotuvėje.

Pastaba: Šis produktas nėra perkėlimo popierius, jei reikia,

Funkcija:

KELIŲ SPALVŲ: Jie tik tai, ko jums reikia įtraukti asmens prisiliesti prie sienų, automobilių, puodeliai, stiklinės, plytelės, nuotraukų rėmeliai, ir viskas tarp.

Paprastas IR LENGVAS: PER kelias minutes yra viskas, ko reikia norint sukurti apsvaiginimo dizaino.Tiesiog kurti savo įvaizdį, įdėkite lapą į pjovimo staklės, pašalinti pagrindo popieriaus, ir klijuoti jį!

SUDERINAMAS SU VISAIS AMATŲ PJOVIKLIAI: Vinilo Lakštai yra suderinama bus bet ir visų amatų karpymo.

LIKTI ĮDĖTI, ADHENSIVE: neleiskite savo sunkų darbą pereiti prie atliekų.Papildomų stiprių klijų pagrindo bus laikykite sandariai prie bet kokio lygaus paviršiaus.Šių vinilo lakštai bus atlaikyti skalbimo ir lietaus lauko ir vidaus naudojimui.Pranešimas: NE KOSTIUMAS AUDINIO.

ECO-FRIENDLY IR BPA FREEE: Jūsų saugumas yra mūsų prioritetas.šie lakštai yra pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kad BPA ir PVC nemokamai.Jie yra saugūs jums, jūsų vaikams, ir planeta.

PASTABA: Prašome bandyti iš anksto supjaustyti ir nustatyti tinkamą dydį, prieš oficialiai tai padaryti, siekiant išvengti klaidų, Jei ji tampa geriau, išlaikyti sumažinti ašmenų, kol problema dingo.

Vinilo Turi Platų Naudoja Įskaitant: Menai ir Amatai - Signmaking - Lipdukai - Transporto priemonės Grafika - Van Grafika - Dviračiai - Valtys - Lėktuvų Modelių - Scrapbooking - Wallcovering - Lipdukai - Nešiojamas Dangteliais - Trafaretai - Buitiniai - Virtuvės - Garažo vartai - Namų Numeriai - Wheelie Bin Numerius ir pan.

LENGVAI pjaustomas -- Blizgučiai lipdukas, popierius, lengvai pjaustomas,atkreipti formos pasirinkimą, kruopščiai iškirpti ir klijuoti,Idealiai tinka mokyklos projektus, kieme parduoti ženklų, gimtadienio, mokslo muges, automobilių plovimo požymių, šventės, renginiai, ir daugiau.Pridėti purslų migocący spalvos akiniai, telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, užrašų knygelė maketai, rankų darbo atvirukai ir kvietimai, papuošalai, popieriaus amatai, vaikas projektus, koliažas menas ir daugiau.

Specialių:

Medžiagos:Lipnios Vinilo

Dydis: 30*25cm/30*50 cm/30*100cm

Storis(vinyl): Apie 0,3 mm

Kaip Naudoti:

Valymo paviršių - Parengti objekto paviršius turi būti švarus ir sausas.Į lygesnis paviršius, tuo lengviau perkelti vinilo.

Dizainas, naudojant pjoviklis - tai Vieta, pjovimo padas su prisegta atgal, reguliuoti idealus dydis ir supjaustyti dizainas per mūrą.

Pašalinti darbą - Pašalinti raidės ir grafika, kurie buvo sumažinti dėl valdybos.

Tepinėlis perkėlimo popierius - Švelniai vieta juosta supjaustyti vinilo paviršiaus.Naudoti mentele, siekiant užtikrinti, kad perdavimo juosta prisijungė prie vinilo ir stora.

Pasta - Lėtai pridėti jį į naują švaraus, sauso paviršiaus.

Pašalinti perdavimo knyga - Kruopščiai nuvalykite lipnios juostos užtikrina tvirtą sukibimą su vinilo.

Pranešimai:

1.užtikrinti, kad jūsų tikslinė paviršius švarus ir sausas

2.Tai NĖRA šilumos perdavimo vinyl/NE Spausdinimui Vinilo/negali dirbti su rašalinių arba lazerinių spausdintuvų.

3.Jei yra kokių nors klausimų ar problemų, kai jūsų naudoti tai,prašome susisiekti su mumis, prašome.Mes stengiamės padėti artimiausiu metu.

Rinkinį sudaro:

1pc X 30*25cm/30*50 cm/30*100cm Klijų Amatų Vinilo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai