10/20/30PCS lipnus Gelis Remonto Pleistras Rinkinys Lipnios Vinilo Pleistrai Nustatyti, Remontas, Įtrūkimų Ar Skylių Pripučiami Produktų

10/20/30PCS lipnus Gelis Remonto Pleistras Rinkinys Lipnios Vinilo Pleistrai Nustatyti, Remontas, Įtrūkimų Ar Skylių Pripučiami Produktų

p47001

Nauja

Yra sandėlyje

€1.61 €0.87
Vnt.

Žymos: baseinas priedai fuente, baseinas 1 2, baseinas priedai skaitmeninis, džinsinio džinsus remonto pleistras, vinilo valtis pleistras, baseinas 12, baseinas plaukti, dviračių remonto pleistras, cleaner pool, baseinas vamzdžio priedai.

10/20/30PCS Remonto Pleistras Rinkinys Lipnios Vinilo Pleistrų Rinkinys

Savybės:

1. Lengva naudoti: Atgal lipnios, reikės tik supjaustyti pleistras į norimos formos ir taikyti jį į numatytą vietą.Paspauskite srityje su sunkiųjų objekto per kelias minutes pasiekti geresnių rezultatų.Tai yra labai patogu naudoti.Jis gali remontas, įtrūkimų ar skylių įvairių pripučiami produktų, greitai ir iš karto.

2. Tinkamą dydį: dydis kiekviena pleistras yra 6*6cm, ir plastiko pleistras gali būti lengvai aplyginti į įvairių formų ir dydžių, kad atitiktų jūsų poreikiai skirtingi, kuri yra nepakeičiama jūsų kasdieniame gyvenime.

3. Aukštos kokybės ir patvarus: Pagaminti iš lipnios medžiagos, patvarus ir stiprus, nėra lengva dėvėti ir pertraukos, netoksiškas, be jokių ypatingų kvapas, aukštos kokybės medžiagos gali užtikrinti ilgą laiką naudoti.

4. Skirtingų rinkinių: galite pasirinkti nustatyti, su skirtingais numeriais, kurie yra pakankamai patenkinti savo naudojimo ir pakeitimo poreikius.Plastikiniai pleistras gali veiksmingai nustatyti skyles pripučiami daiktai nepaliekant matomų žymių.

5. Platus programas: Su lipnia funkcija, jūs galite naudoti juos lengvai remontas pripučiami laistymo produktų, pvz., pripučiamos valtys, plaustai, baidarės, kanojos, vandens žaislai, pripučiami sofos ir pan., atneša jums daug patogiau.Be to, ji taip pat gali būti naudojamas remonto įvairių produktų, tokių kaip palapinės, lietpalčius, skėčius, pripučiami lovos ir kt.

Specifikacija:

Medžiagos: lipnios, gelis

Dydis: apie 6*6cm/2.36*2.36 colių

Pakavimo Sąrašas:

10/20/30*Remonto Pleistras

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai