5A USB C Tipo Greito Įkrovimo Micro usb Laidas Duomenų Laidą "Samsung" S10 "Huawei" P20 P9 P10 xiaomi USB C Super Kroviklio Laidą

5A USB C Tipo Greito Įkrovimo Micro usb Laidas Duomenų Laidą "Samsung" S10 "Huawei" P20 P9 P10 xiaomi USB C Super Kroviklio Laidą

p47170

Nauja

Yra sandėlyje

€0.74 €0.59
Vnt.

Žymos: cabl micro usb, usb led luci, galaxi s10, vario, official xiaomi, paj usb b, c usb, minu usb kabelis, usb patarimas c 5a, codo c tipo.

5A USB C Tipo Greito Įkrovimo Micro usb Laidas Duomenų Laidą "Samsung" S10 "Huawei" P20 P9 P10 xiaomi USB C Super Kroviklio Laidą

Sveiki, dėl jet lag.Po to, kai jums pateikti užsakymo, mes laivas jį per 30 valandų.

Prašome perskaityti prieš perkant:

"Samsung" mobiliojo telefono vartotojams patariama pirkti.Po pirkimo kabelis, daugelis "Samsung" klientai negalėjo imti.

Nes Samsung įkrovimo susitarimas yra gana griežti, daug klientų, kurie įsigijo laidus, kurie negali būti naudojami.Ar jis nebus naudojamas su įkrovimo galvą, kad palaiko greito įkrovimo protokolą; kiti mobilūs telefonai naudoja C-tipo kabeliai be jokių problemų.

Greito įkrovimo kabelis palaiko tik QC3.0 ir naujesnės versijos.Jei jums reikia išbandyti kabelių srovės, rekomenduojama naudoti didelio galingumo srovės testeris, o krovimo vadovas taip pat privalo atitikti kabelių srovės.Priešingu atveju, tikrasis dabartinis negali būti išmatuoti.

(Pastaba: Apkrauna 5A Režimas palaiko tik už Huawei Mate 9 /9 Pro P10 /P10 ir aukščiau versija; Suderinamumas telefono versija : QC3.0 ir daugiau,Greito įkrovimo paslaugų poreikius telefoną, kad turi šią funkciją ir Naudoti su 5A įkroviklio kištuką.) Specifikacija: · USB 3.0 "Didelis Greitis" perdavimo spartą ,Sinchronizuoti duomenis tarp kompiuterio ir savo mobilųjį telefoną, PDA, arba tabletės. · Persiųsti failus, kontaktinius duomenis, laiškus, ir susitikimus iš savo telefoną Įkrauti savo įrenginį, naudodami kompiuterio USB prievadą. · Armatūros apsaugą. · Armatūros jungtis, nėra lengva nulaužti · Tipas:USB-C Kabelio. · Srovė:Max 5A. · Kabelio ilgis: 0,5 m,1 M,1,5 M,2M. · Spalva:Juoda ir Balta.Aukščiausios Kokybės USB Įkrovimo Kabelis Įkraunama, Duomenų Perdavimo ir Sinchronizavimo.Ji net gerėja. 5Amp įkrovimo + 480 Mb / s Duomenų Perdavimui vienu metu.Daugkartinio naudojimo, jūs galite įsigyti Vienas namuose, Vienas už automobilio ir Vieną priimti į darbą.Pastaba: Spalvos gali atrodyti tiksliai taip, kaip matyti foto realiame gyvenime dėl skirtumų tarp kompiuterio monitorių ir plika akimi spalvų skirtumas.

Spalvotas Ekranas: Funkcijų

1.【Už Huawei Apkrauna Tipas-C Kabelio】

Jis palaiko 5A srovė, Huawei Mate 10/10 Pro/9/9 Pro/9 Porsche Dizainas, Huawei Mate P10/P10 Plius dirbant su 4.5 V/5A už Huawei originalaus įkroviklio arba kitų kroviklių su Apkrauna Protokolą įtraukti 4.5 V/5A, 5V/4.5 A.

2.【Super Įkrovimo】

Kai keičiasi dėl "Huawei" Apkrauna 5A įkrovikliu.Taupymo 50-80% Įkrovimo Laiko nei Įprastų mobiliųjų Telefonų Įkrovimo.

3.【Saugaus Įkrovimo】

Skarda Padengta Vario Branduolys, Dvigubas Skydas duomenų perdavimo labiau stabilus.Į TPE medžiagos danga yra minkšta ir lanksti, todėl kabelis patogu naudoti ir lengva nešiotis.Taip pat atsarginių kabelis ar gerai pakeitimo.

4.【Universalus Suderinamumo】

Suderinamas su visais Tipas-C USB Įrenginius--tokie kaip "Samsung Galaxy Note 8/ S8/ S8 Pliusas, LG, G5,už LG V20, "Apple" Naująjį " Macbook 12 Colių (2015 m.), už OnePlus 2, vienas plius 3 Oneplus 3T,dėl Moto Z , ir kitus prietaisus su USB Tipas-C jungtis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai