Pagrindiniai Saugojimo Gitara Keychain Savininkas Jack II Stovo 2.0 Elektros Klavišą Stovo Amp Vintage Stiprintuvas Dovana, Raktų Žiedas Aksesuaras Dropshipping

Pagrindiniai Saugojimo Gitara Keychain Savininkas Jack II Stovo 2.0 Elektros Klavišą Stovo Amp Vintage Stiprintuvas Dovana, Raktų Žiedas Aksesuaras Dropshipping

p4793

Nauja

Yra sandėlyje

€6.27 €4.95
Vnt.

Žymos: xr "iphone" irako kabantys sodai.

DROPSHIP & URMU CSV SEIVICE:

1. Mes paramos Dropship paslaugų, mes galime dirbti urmu CSV/Excel

2. Visi mūsų produktai yra sandėlyje ir kai kurie produktai gali dirbti daugiau nei 200 užsakymų per dieną.

3. Sparčiausiai gali būti siunčiami per 24 valandas, kai užsakymai gali trukti 48 valandas (nes mes ne darbas savaitgaliais)

4. Mes naudojame E-paketinio, China Post, Paskolai.lt Cainiao, SF Express, Yanwen ir kitų logistikos, ir mes taip pat galime suteikti jums greičiau logistikos pagal jūsų pageidavimus!

5. Mes laivas į JAV, jungtinė karalystė, CA, AU, NL, BR, FR, ES labai greitai greitis

6. Mes rinkinys rinkinį pagal jūsų reikalavimus, ir nekils jokių reklamų, QR kodus, ar reklaminę informaciją, o, patvirtinantis, kad produktas yra neapgadinta, siekiant užtikrinti, kad jūsų klientai gautų tenkinantį paketą.

Aprašymai:

Standartinė Jack Stovo 2.0 Versija ateina su aptakus patobulinta apdaila, kurią sudaro nekilnojamojo amp medžiagų, gitara plug keychains, ir 1 sienos tvirtinimo rinkinys su aparatūra.Daro puikus papildymas jūsų namuose, biure, įrašų studijoje, repeticijos erdvėje arba žmogus urvas!

Lengva įdiegti:

Jack Stovo ateina su paslėpta sieninis laikiklis ir aparatūrą, kuri leidžia montuoti vėjas.Jūs turite savo raktus kabo po 5 minučių!

Autentiškas Gitara Plug Keychains

Jack Stovo ateina su 4 gitaros plug keychains, stilizuoti su iconic simbolis.Tai ne tik labai pakabinti savo raktus, bet daro pareiškimą, ir rodo savo meilę muzikai.

Yra viskas, ko jums reikia pakabinti savo raktus kaip rockstar

Nuimkite galinį montavimo plokštė pasiekti savo 4 keychains, sieninio montavimo rinkinys, ir instrukcijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai