Raudonos granulės aplikacijos, crystal liemenė pleistras, sunkiųjų granulių aplikacijos couture WK202103

Raudonos granulės aplikacijos, crystal liemenė pleistras, sunkiųjų granulių aplikacijos couture WK202103

p48087

Nauja

Yra sandėlyje

€58.79 €49.97
Vnt.

Žymos: nėriniai kalnų krištolas bodysuit, suknelė kilimo ir tūpimo tako, kalnų krištolas liemenė aukso, audinio liemenė, suknelė pavasario, ilga liemenė, suknelė gėlių, grandinės liemenė, nagų dailės cirkonio liemenė, nuotaka liemenė.

Raudonos granulės aplikacijos, crystal liemenė pleistras, sunkiųjų granulių aplikacijos couture

DYDIS

15cm*30cm

SVARBI PASTABA

Šie elementai yra vakarienę restorano bet gali 1 ar 2 karoliukai nukristi siuntimo metu, ne atsitikti daug.jei tai įvyktų, atminkite, tai nėra kokybės problema, ji gali būti nustatyta lengvai, mes grąžinsime $1-3 padaryti, jūs galite nustatyti jį labai lengvai.Paprastai mes pakuotės ji su burbulas apsiaustas, įsitikinkite, kad jis atvyksta geros būklės.

APIE ATSILIEPIMUS

Mes tvarkome ši parduotuvė su sąžiningai ir sunkiai workding, mes tikimės, kad viskas klostysis gerai su visais transacations, prekės, pristatymas, po pardavimo.Bet mes žinome, kas nutinka, prašome suprasti, jei pristatymo vėlavimą, ir visi darbuotojai bus dėkingi, jei jūs suteikiate mums galimybę padaryti tai teisinga, manau, jums bus nevel būti nuleista.

Žmonių, kurie bus palikti su mumis ir teigiamų atsiliepimų, t henkas jums labai iš anksto!Jūsų dosnumas bus perlų commpany istorija.Ačiū

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai