5vnt/44 daug vijų/bundle silicio sijonai žvejybos masalas Žvejybos Reikmenys šilko Gumos sijonas medžiagos susiejimas Buzzbaits Suktuko

5vnt/44 daug vijų/bundle silicio sijonai žvejybos masalas Žvejybos Reikmenys šilko Gumos sijonas medžiagos susiejimas Buzzbaits Suktuko

p49138

Nauja

Yra sandėlyje

€1.81 €1.30
Vnt.

Žymos: suvilioti sijonai daug, silikono verpimo sijonas, midi satino sijonas, didelis gumos jaukų, masina tai gumos, krabų suvilioti, žvejyba, žvejybos rašikliai, silikono spinnerbait sijonai, royal sissi skristi susiejimas medžiagų kabliukai, drugelis jig.

Ilgis: 5 cm (127mm)

Skaičius šaknų :44

Supjaustyti plotis: 0,7 mm

baitfish silikono sijonai

Ilgis:5" (127mm)

Kryptys:44

Supjaustyti plotis:0,7 mm

Lžūu masalu barzdotas vyras geležies plokštės silikoninė viela

Kaina yra vienas paketas: 44 barai/ryšulio ilgis 12.7 cm

1. Silikoninė guma žuvų šilko masalas, taip pat žinomas kaip silikonas ant kad vaikinas, savybės geros elastingumą, sodrios spalvos, stiprus plastiškumą ir aplinkos apsaugos.

2. Silikono žuvų šilko masalas gali būti spausdinami, bronzos, - pridūrė su "flash" milteliai, aromatas, šviesos milteliai ir kt.didinti patrauklumą, jaukas žuvims.

3. Lžūu žvejybos judėjimo klesti Kinijoje, silikoninė viela dėl patogumo naudotis, aplinkos apsaugos, daugkartinio naudojimo savybės yra vis daugiau ir daugiau populiarus Lžūu entuziastai.Šis gaminys yra naudojamas kartu su kitais žvejybos įrankiais, kad įvairių masalų.

4. Žuvų gniūžtės spalvos yra įvairios ir patrauklesne!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai