Nešiojamų Mini Sandarinimo Mašina Užkandis Plastikinių Maišelių Sandarinimo Mašina, Namų Apyvokos Vertus Slėgio Šilumos Sandarinimo Mašina

Nešiojamų Mini Sandarinimo Mašina Užkandis Plastikinių Maišelių Sandarinimo Mašina, Namų Apyvokos Vertus Slėgio Šilumos Sandarinimo Mašina

p49540

Nauja

Yra sandėlyje

€0.71 €0.48
Vnt.

Žymos: šilumos gruntas, impulso gruntas, rankinis folija sandarinimo mašina, plastiko gruntas, rankinė siuvimo mašinos, krepšys moterims, maišus sandarinimo mašina, rankinės moterims, pečių maišą, mini gruntas.

Savybės:

1. Aukštos temperatūros sandarinimas: jei baterija yra įdiegta, ji bus šilumos.Įdėti į maišelį burną, ant jo ir paspauskite jį, norėdami antspaudas jį.

2. Apsaugos viršelio dizainas: kai apsauginis dangtelis yra nenaudojamas, padėkite jį ant viršutinės plokštės apsaugoti sandarinimo dalis, taip, kad nebūtų karčios pirštus po šildymo.

3. Šviežių saugojimas: uždaromos vienu metu, saugu laikyti šviežią.Kitą kartą, kai jūs valgyti švieži užkandžiai, džiovinti vaisiai, arbata ir t.t., galite antspaudas ir laikyti juos su šviesos slėgis.

4. Patogus laikymas: bazė yra pridedamas su magnetu, kuris gali būti absorbuojamas ant metalo paviršiaus.

5. Geros kokybės: Šį produktą priima aukštos kokybės ABS kūną, kuris yra atsparus suspaudimo ir krenta, ir yra patvarus.

Aprašymas:

Šis mini mielas sandarinimo mašina, tik užsandarinkite maišelį kairėje ir dešinėje, su drėgmei atsparus, miltligė įrodymas, ruonių maišelį suformuota.

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 11*3*5cm

Produkto svoris: 59g

Pakuotė:

1*šilumos sandarinimo mašina

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai