JET-LANGELIS Mickael Chatelain (Gudrybė+Internete Instrukcijas) Kortelė, Dėžutė Pokyčiai Iliuzijų Kortelės Magija Gudrybės Įdomus Close up Magic

JET-LANGELIS Mickael Chatelain (Gudrybė+Internete Instrukcijas) Kortelė, Dėžutė Pokyčiai Iliuzijų Kortelės Magija Gudrybės Įdomus Close up Magic

p49635

Nauja

Yra sandėlyje

€16.99 €13.93
Vnt.

Žymos: mickael kors keychain, juokinga magija, hoodie mickael jackson, elektroninių triukui, "flash" knyga, super skylę mickael chatelain, magija profesinės, magija chatelain, KORTELĖS, m byla da mickael chatelain.

5065587508367249 Daugiau Kortų Magija JAV $ 3.59 / US $ 1.39 / US $ 3.23 / US $ 14.92 / US $ 11.95 / US $ 2.35 / US $ 11.98 / US $ 13.05 /

Aprašymas Vasaros metu naujumo!Čia yra keli greiti, vaizdo efektus, turinčios savitą antspaudą Mickael Chatelain.

Mickael yra naudojuosi šia proga pasiūlyti savo naujausią, SROVE-LAUKE !

Netrūksta naujoviškų vaizdo efektus galima su SROVE-LAUKE !

Kaip jūs skaitote šį aprašymą, žinoti, kad jūs, taip pat, bus galima sužinoti šį poveikį tik keletą minučių!

Poveikis #1: Sub Kamieno

(Perkėlimo)

Rodyti dvi korteles prie savo žiūrovų, tarkime, Keturi Širdis ir Karalienę.Slydimo Keturių Širdžių į kortelę atveju ir uždarykite sklendę.Kaip karalienė, jūs tiesiog padėkite ją ant viršaus atveju.Kaip Houdini ' s Metamorfozė, abi korteles keisti vietas, per sekundės dalį!Taip, momentinis "metamorfozė" visapusiškai atsižvelgiant į žiūrovų!Tik antroje anksčiau, karalienė buvo top bylą ir keturių viduje.Jau kitą sekundę - poof! - kiekvienas pasikeitė vietų!

Tikėkite arba ne, jūs iš karto ranką, abi korteles egzamino!

Nėra NIEKO pamatyti!Poveikis bus transfix visi - vaizdinė ir greita!

Poveikis #2: Ambicingas

(Dingimo)

Geras Ambicingas Kortelės rutina yra visada close-up mėgstamiausia!

Kodėl ne baigti savo gyvenimą, kaip tai:

Po savo žiūrovo kortelės, grįžo į denio viršaus kelis kartus, imtis kortelės atveju, viena vertus, ir žiūrovo kortelę į kitą.Rub kortelę ant jūsų dilbio.Ji dings be pėdsakų!Atidarykite dėklą ir KORTELĘ!

Taip, byla gali būti nagrinėjama, nes tai VISIŠKAI įprasta!

Dingimo itin greita.Ši galūnė pelnys garbingą vietą jūsų Ambicingas Kortelės įprastas kaip viskas vyksta per colių žiūrovų!

Poveikis #3: BYE-BYE

(Transformacija)

Pakeisti vieną kortelę į kitą!Gebėjimas priimti kortelių dingsta po truputį yra dabar pasiekiami kiekvienam!Perduoti savo ranką, lėtai priešais kortelės, siekiant, kad apie stebuklą.Įsivaizduokite kortelę, pasakyti Širdžių Karalienė, guli ant kortelės case.By tik artimųjų ranką priekyje, jūs arba pakeisti ją į kitą kortelę arba padaryti visiškai išnyks!

Jūs galite pritaikyti tai, kad baigėsi bet kokios rutinos, norite!

POVEIKIS #4: SNAP KORTELĖS

(Išvaizda)

Turi žiūrovas laisvai pasirinkti kortelę.

Kortelė - ĮPRASTA kortelės - yra pasirašyta ir prarado denio.Imtis abejingi kortelę, pasakyti, kad Karalius Kastuvai, ir vieta, tai dėl bylos.Laikykite kortelę ir byla prieš savo žiūrovus.Į skaičius trys, atsisakyti bylos, į žiūrovo ranka.Karalius Kastuvai, kad jums laikė pasikeitė į žiūrovo pasirašytą kortelę!Jei norite, galite parodyti, kad karalius yra atgimsta dėžutės viduje.

Tai Mickael mėgstamiausia SROVE-LAUKE poveikis, be jokios abejonės!DAUGELIS kitų poveikių yra įmanoma su SROVE-LAUKE !Tegul jūsų vaizduotė zdziczeć ir sugalvoti naujų kvapą gniaužiančių efektų apsvaiginti savo auditoriją!

Taškai prisiminti: Individualizuoti poveikį savo poreikiams!Ši gudrybė rūpinasi viskas ir veikia pati!Kiekvieną poveikis yra momentinis, nieko, jokio manipuliavimo!Keisti gudrybė sekundėmis dėka ypatingos konstrukcijos tik šiuo tikslu.Sugalvoti kitas poveikis, dėl pakeitimų ar kažkas visiškai originalaus.Pristatomas su gudrybė ir paaiškinimus, pasiruošę atlikti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<