Automobilių Gimdos Kaklelio Stuburo Garo Peties Automobilių Pagalvėlė Belaidžio Elektros Masažo Pagalvėlė, Viso Kūno, Šildymo Masažo Kėdė Pagalvėlė

Automobilių Gimdos Kaklelio Stuburo Garo Peties Automobilių Pagalvėlė Belaidžio Elektros Masažo Pagalvėlė, Viso Kūno, Šildymo Masažo Kėdė Pagalvėlė

p49790

Nauja

Yra sandėlyje

€10.47 €7.12
Vnt.

Žymos: atlošas masažas, jinkairui masažas, kėdė kaklo parama, kėdutės atrama galvai, viso kūno pranešimą kėdė, ortopedinė kėdė, kėdė kaklo pagalvė, maitinimo kėdutė, radijo td v26, dimm lizdas.

Aprašymas:

1.Built-in 7pcs galingas ir didelio efektyvumo varikliai bus pristatyti skatinti ir raminančią vibraciją, masažas, kurios gali veiksmingai sumažinti raumenų skausmą ir diskomfortą dėl kaklo, nugaros, juosmens, klubų ir t.t.

2.Šiltas gydymas apie 3 dideli plotai gali sudaryti sąlygas nuolat šildymo skatinti kraujo apytaką jūsų kūno atsipalaidavimui karšto suspausti malonumą.

3.Suteikiančias su valdikliu lengvai mygtuką valdyti, galite iš karto power on/off, koreguoti intensyvumo lygiai, pasirinkite masažo režimai ir net nustatyti laikmatį, pagal jūsų poreikius.

4.Paramos dvipusis naudojimas: galite galios, ji su namų laidas, skirtas naudoti namuose, o taip pat galite galios, ji su automobilio laidą automobilių naudojimo, lankstus ir praktiškai suteiks jums platesnę taikymo malonumą.

5.Priimti minkštas ir kvėpuojantis audinys švelnus kūrinys leidžia patogiai touch jausmais, perkaitimo apsauga, galima dar labiau padidinti, naudojant saugos.

Techniniai duomenys:

Įtampa: Input AC 110-230V

Išėjimo DC12V

Dažnis: 50-60HZ

Pakuotė:

1*masažas padas

1*Kroviklis

1*Valdymo raktas

1*Automobilių cigarečių žiebtuvėlis

Pastabos:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<