Lūpų Blizgesys Vamzdis Aišku, Saldainiai Formos Kūrybos Tuščias Lūpų Balzamas Kosmetikos Blizgesio Vamzdis Blizgesio Konteineris Dovanų Kelionių Mergaitės

Lūpų Blizgesys Vamzdis Aišku, Saldainiai Formos Kūrybos Tuščias Lūpų Balzamas Kosmetikos Blizgesio Vamzdis Blizgesio Konteineris Dovanų Kelionių Mergaitės

p5002

Nauja

Yra sandėlyje

€0.35 €0.24
Vnt.

Žymos: tuščias lūpų vamzdis, lūpų balzamas pakuotė, lop blizgantys vamzdžiai, lūpų glosss vamzdžiai, lūpos, ledų lipgloss, corean kosmetikos bakas, lūpų vamzdis, lup blizgantys vamzdžiai, rose pink kosmetikos bakas.

Aprašymas:

Ar esate bothered sunkiųjų butelių, kad paėmė su savimi kelionės metu?Šis straipsnis gali padėti jums slove tai problemų su mini dydžio ir pakankamai pajėgumų.Jis yra pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Tai higieniška ir sterilūs, kuris yra saugus, kuriuose skystis lipgloss.

Feat priemonės :

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Talpa:3.9 ml

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ABS.

Lengvas tinkamą talpą ir dydį nešiojamų atlikti kelionės metu ir kelionės.

Skaidrus tubusui, kad jums aiškiai matyti likęs tūris kosmetika konteinerių.

Platus programas: naudoti kaip talpas įvairių spalvų lūpų blizgesys ir lūpų balzamas, skirtas "PASIDARYK pats" lūpų blizgesys ar priėmimo lūpų blizgesys dovana, pradedantiesiems naudoti, kelionės naudoti ir pan.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 2-3% matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Pakavimo List1 x Lūpų Blizgesys Vamzdis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai