1Pcs 3 in 1 Julienne Daržovių Skustukas - Citrusinių Vaisių Skustukas Apelsinų, Citrinų Kokteiliai - Morkų ir Bulvių Skustukas

1Pcs 3 in 1 Julienne Daržovių Skustukas - Citrusinių Vaisių Skustukas Apelsinų, Citrinų Kokteiliai - Morkų ir Bulvių Skustukas

p50139

Nauja

Yra sandėlyje

€0.01
Vnt.

Žymos: pavasario nerūdijančio plieno skustukas, nerūdijančio plieno didelis skustukas, reguliuojamas nerūdijančio plieno skustukas, nerūdijančio plieno skustukas pasukami, 3 1 nerūdijančio plieno skustukas, tipas nerūdijančio plieno skustukas, nerūdijančio plieno maisto skustukas, nerūdijančio plieno tarka skustukas, 2 1 nerūdijančio plieno skustukas, roll nerūdijančio plieno skustukas.

Aprašymas:

79583 KARŠTO

Yra sukurta su 3 lukštenimo, kad yra pasukti, jūs galite naudoti juos laisvai, atitinkančių jūsų įvairių rūšių odos šveitimas poreikius.

Rankenos yra skirtos su išlenkta forma, jums patogiu laikyti ir naudoti, galite, laikykite jį tvirtai, nes jis yra tekstūra.

Skylę ant rankenos yra patogus jums pakabinti, ir ten yra skirtas dėmės ant rankenos, kuri yra anti-slip.

Sukurta su mažo dydžio ir lengvas, jūs galite laikyti skustukas neatsižvelgiant tiek daug vietos, o tai yra gerai, virtuvės aksesuaras jums.

Šios rūšies skustukas galėtų e naudojami kovai su daržovės ir vaisiai, pavyzdžiui, bulvių, agurkų, morkų ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: 420 nerūdijančio plieno, PP, TPR.

Spalva: parodyti, kaip nuotraukas.

Dydis: 14.6*7,6 cm.

Pastaba:

Gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1x skustukas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai