50 VNT Naujo Dizaino Rausvos ir Mėlynos Ačiū Kūdikių atvyko Savarankiškai Sandarinimo Lipdukas Padengtas Popierius 2,5 CM Skersmens Apvalios Lipnios Etiketės

50 VNT Naujo Dizaino Rausvos ir Mėlynos Ačiū Kūdikių atvyko Savarankiškai Sandarinimo Lipdukas Padengtas Popierius 2,5 CM Skersmens Apvalios Lipnios Etiketės

p50414

Nauja

Yra sandėlyje

€2.44 €1.93
Vnt.

Žymos: custom etiketė, lipdukas, mergaitė pavadinimas lipdukas, antspaudas minkštas žaislas, tuščia etiketė, lipdukas, custom holograma lipdukas, laimingų naujųjų metų aplinkosaugos ¾enklelis, lipdukas rožinė, šampūnas lipdukas, stickers cs 100 pcs, kūdikių plombos iškamša.

Nemokamas Pristatymas Ačiū Lipdukas Užsakymams Virš 10 JAV dolerių!

2021 Naujo Dizaino Rausvos ir Mėlynos Ačiū Kūdikių atvyko Savarankiškai Sandarinimo Lipdukas Padengtas Popierius 2,5 CM Skersmens Apvalios Lipnios Etiketės

Pavadinimas : Ačiū, aplinkosaugos ¾enklelis etiketės Skersmuo:2,5 cm/1inch Svoris: 10g

Pakuotėje:5vnt/lapas. 500pcs/Roll.Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės lipnus popierius,paviršius, atsparus vandeniui.Naudojimas: gali būti naudojamas gimtadieniams, vestuvėms, Thaksgiving, Kalėdas, Motinos Dienos ir baby dušai; dovanų maišeliai, paketai, vokai,atvirukai, gėlės, puokštės, sklypai, saldainių maišeliai, dovanų įvyniojimai ir kt apdaila.Pastaba: 1.Dėl skirtingų monitorių ir vaizdo kamera, apšvietimas gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai. 2.Visos prekės yra rankinis matavimas, ji gali būti egzistuoja 1-2cm nuokrypis,tikiuosi, jūs galite suprasti.

Produktų Sąrašą

>>>Įvairių Dizaino rinktis, Susisiekite su Mumis Pritaikyti Tvarka.

Kodėl Pasirinkote Mus

1.Originalaus dizaino ir įvairių stilių

2.Atspausdinta ant kreidinio popieriaus, spalvinga

3.Gamyklos tiesioginio pardavimo, pakankamai atsargų.

Dydis & Svoris

Dia:25MM

Svoris:60g/Roll (500pcs)

Pakuotės Ekranas

Pirkėjas Klausimas Ir Atsakymas

1 .Q & A

Q1: aš galiu turėti savo užsakymą sumaišyti su skirtingų produktų?

A1: Taip, visi mūsų sąrašą produktų priimti sumaišyti straipsniai, prašome užsisakyti, kaip jūs norite.

Q2: turiu klausimą apie savo produktus ir kaip aš galiu žinoti atsakymus per trumpiausią laiką?

A2: Jūs esate labai laukiami susisiekti su mumis per Trademanger ID: cn1000576714 / el. paštas s.wangcm(at)gmail.com arba tiesiog palikite mums žinutę dėl prekės nuorodą.Paprastai, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.

Q3: ar aš galiu gauti nuolaida savo užsakymus ?

A3: Mes teikiame resonable nuolaida didmenininkų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, kai norite pirkti didelį kiekį.

Q4.Hello, how are you.Aš galiu įdėti savo logotipą ant lipduko

A4.Taip,mes taip pat priimame Custmize Logo lipdukus.

Q5.Kaip apie paketą, apie 100vnt?

A5..5vnt/lapas

2. Grįžti & Grąžinimo Politika

Jei produktus, jums gauti yra ne taip, kaip reklamuojama, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamas ir nebus problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Atsiliepimai

a.Mes depand mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

b.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

c.Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą arba netural atsiliepimus, mes padarysime viską, kad išspręstume problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai