Sandėlyje Xiaomi Mijia LCD Raštu Tabletė su Pen 10" Skaitmeninio Piešimo Elektroninių Rašysenos Trinkelėmis Pranešimą Grafika Valdyba

Sandėlyje Xiaomi Mijia LCD Raštu Tabletė su Pen 10" Skaitmeninio Piešimo Elektroninių Rašysenos Trinkelėmis Pranešimą Grafika Valdyba

p50528

Nauja

Yra sandėlyje

€10.34
Vnt.

Žymos: xiaomi tablet lt, xiaomi mijia 3, mija xiaomi, official xiaomi, 10 inch tablet xiaomi, android tablet, skaitytojas xiaomi, mijia xiaomi, bebird ausies, sonoff wifi.

Sveiki atvykę į Mi Klubas Parduotuvėje!Į MiClub , mes pasidalinti su jumis, mūsų aistra produktus, kuriuose yra aukščiausios kokybės-kainos santykį, iš Xiaomi ir Mi Ekologinius ženklus.

Gerbėjai ypatingus Pasiūlymus !

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Mūsų rekomenduojamų produktų yra iš Xiaomi ir Mi Ekologinius ženklus.Kai kurie iš jų gali neturėti Mi logotipas.

2. Dėl nuolat atnaujinti Mi ekosistemos tiekimo grandinėje, naujausių produktų, kad mes siunčiame jums gali būti tos pačios pakuotės taip, kaip aprašyta.Būkite tikri, kad mūsų produktai yra ORIGINALI ir UP-to-DATA, nuo Mi.

Mėgautis!

Originalus Xiaomi Mijia LCD Raštu Tabletė su Rašikliu Skaitmeninio Piešimo Elektroninių Rašysenos Trinkelėmis Pranešimą Grafika Valdyba

Funkcija

Xiaomi Mijia LCD Mažos Lentos su Rašikliu - Jūs galite dažyti, jei norite, įrašykite įkvėpimo Slėgiui jautrus raštu; Super aišku, rankraščiai; Magnetiniai absorbcija; lengvas ir lengvai atlikti. - Individualų LCD kino formulė, rašysena būtų aiški Xiaomi Mijia LCD mažos lentos priima individualų skystųjų kristalų kino formulė, mėlyna-žalia rašysena, aiškiai ir akį traukiantis ekrane, tiek nekilnojamojo rašymo patirtį tradicinių popieriaus ir sklandžiai patirtis LCD ekranas. - Labai jautri slėgio stebėjimo technologiją, Rašysenos storis pokyčių jėgos. - Vienas mygtukas, aišku, mažas energijos suvartojimas, ilgalaikis baterija yra daugiau nerimauti nemokamai nulinės energijos LCD ekranas suvartoja tik nedidelį energijos kiekį, kai iš jo bus pašalinta.Jei pašalinsite 100 kartų per dieną, mygtukas, baterijos gali būti naudojamos ir 365 dienas. - Ultra-šviesos magnetinis stylus daugiau patogus saugojimo svoris parkeris yra tik 7g, ir visos mašinos priėmė keturis neodimio geležies, boro magnetai, kuris turi stiprią adsorbcijos talpa ir ilgalaikį magnetine jėga. - Ultra plonas kūno, lengva nešioti 7mm plonas korpusas yra plonas, lengvas ir nešiojamų, naštos mažinimo kelionės.

Specifikacija

Prekės ženklo--XIAOMI Spalva--Balta Medžiaga--ABS+LCD Dydis--10inch L17.3*D24.4*H0.7cm Svoris--195g Pen svorio--7g Galia--Baterijos Naudojimo Laikas-- 365 Dienas

Pakuotė

1 x Xiaomi Mijia LCD Mažos Lentos su Rašikliu

Logistika

Užsakymo sekimo:

Prašome patikrinkite šį saitą su važtaraščio numerį mes teikiame jums: arba .

Atsiliepimai

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, PRIEŠ išvykdami į Neutralų ar Neigiamą atsiliepimą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

2.Mes vertiname 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo, mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.T henkas jums už jūsų prašome suprasti(*^__^*)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai