1~5vnt Premium Grūdintas Visiškai Padengti Minkšta HD Už Huami Amazfit GTS Smartwatch Screen Protector Sprogimų Kino Priedai

1~5vnt Premium Grūdintas Visiškai Padengti Minkšta HD Už Huami Amazfit GTS Smartwatch Screen Protector Sprogimų Kino Priedai

p50588

Nauja

Yra sandėlyje

€0.31 €0.18
Vnt.

Žymos: amazfit gts padengti, netflix priemoka, amazfit stiklo, amazfit dirželis, otdr, smarwatch, amazfit pvp smart dirželis žiūrėti, "Full hd" projektorius, amazfit gt, amazfit įkroviklis.

Aprašymas:

Pagrindinė Funkcija:

už Huami AMAZFIT GTS Screen Protector yra specialiai sukurta, naudojant tikslias lazerinio pjaustymo technologija užtikrina maksimalų ekrano zonoje.

Automatinio išlyginimo Aukštos kokybės antistatinės adsorbcijos filmas ,kad produktas išlyginimo ir atskirti paprasta,lengva valdyti.jis bus automatiškai obligacijų ekrano.

Didelio jautrumo Ekranas yra padengtas ant nugaros su stipriu silikono klijais, kad leidžia montuoti lengva, ir mano, kad filmas tvirtai, kad neturi įtakos jutiklinio ekrano jautrumas Itin didelio šviesos pralaidumo koeficientas: (pralaidumas) 98% arba daugiau) optinio pralaidumo klasė, ultra-low reflection, aukštą Skaidrumo.

Priedu tik, prietaisų nuotraukų NĖRA įtraukti.

Greitai ir Lengvai laikytis tiesiai į jūsų Ekraną

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Įrenginio Tipas: Sprogimų Pet Screen Protector Gurad Filmas.

Suderinamas Įrenginys:už Huami Amazfit GTS

Spalva: Skaidrus

Storis: 0,2 mm

Grynasis Svoris: apytiksl. 1g

Pastaba: Amazfit GTS laikrodžiai yra lenktas laikrodžiai, netinka grūdinto stiklo plėvelė, TPU minkštas filmas gali būti įterptas taip, kaip visą ekraną, grūdintas filmas bus nukrito!

Pakuotė:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai