Gitaros Akordas Priemonė Pradedantiesiems Vienas Pagrindinių Styga Gitaros Mokymosi Priemones, skirtas Suaugusiųjų Vaikų

Gitaros Akordas Priemonė Pradedantiesiems Vienas Pagrindinių Styga Gitaros Mokymosi Priemones, skirtas Suaugusiųjų Vaikų

p51042

Nauja

Yra sandėlyje

€20.46 €10.02
Vnt.

Žymos: šokolado gitara, imtuvas, gitara plektras, fenderis gitara dirželis, guyker imtuvas, metro, cobre gitara dalys, gitaros remonto įrankis, les paul jungiklis, electr gitara.

Aprašymas

Gitara vieną klavišą akordas įrankis yra pagamintas iš patvaraus ABS medžiaga, kuri yra sklandžiai jaustis ir bus ne sukelti žalą į savo pirštus.Gitaros akordas priemonė yra lengva įdiegti ir naudoti, tiesiog prijunkite jį į gitaros teisingai.Tada jums gali praktikuoti gitara ir žaisti nuostabų paspaudus mygtukus.

Savybės

-Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje.

-Medžiaga: ABS.

-Dydis: Apie .00X8.00X3.80 cm/ 3.54X3.14X1.49in.

- Tai praktinis gitaros styga mokymosi įrankis, funkcijas, lengvas ir nešiojamas.

- Su prabangus, apdailos ir bauda kokybės medžiagos, jis yra patogus žaisti.

- Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir gali jums tarnauti ilgą laiką.

- Vienas pagrindinių akordas dizainas, kuris gali padėti jums master gitaros akordai, daugiau, greitai ir lengvai išmokti.

- Jo pagrindinė funkcija yra padėti gitara pradedantiesiems meistras akordas greičiau, taip, kaip sukurti gerą gitaros grojimo įpročius pradedantiesiems.

1 x Gitaros Styga Įrankis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai