200pcs Derliaus Aštuoniakampis Vaško Antspaudas Karoliukai Retro Paketas Dokumentų Priėmimo Priemones, skirtas Senovės Sandarinimo Vaško Apdaila

200pcs Derliaus Aštuoniakampis Vaško Antspaudas Karoliukai Retro Paketas Dokumentų Priėmimo Priemones, skirtas Senovės Sandarinimo Vaško Apdaila

p51217

Nauja

Yra sandėlyje

€2.37 €1.19
Vnt.

Žymos: rosegold sandarinimo vaškas granulėmis, kamon vaško antspaudas, logotipą antspaudas, custom rašalo antspaudas, logotipas antspaudas, vaško antspaudas regal, scrapbook stamp, vario sandarinimo vaškas granulėmis, vokietijos antspaudas, senovės sandarinimo vaškas granulėmis.

200pcs Derliaus Aštuoniakampis Vaško Antspaudas Karoliukai Retro Antspaudas Tabletė, Piliulė Paketas Vestuves Kvietimą Senovės Sandarinimo Vašku Dekoruoti "PASIDARYK pats" Amatų Formavimo Priemonės

Aprašymas:

Jie gali būti naudojami kaip vestuvių kvietimus, laiškus, rankinės, "PASIDARYK pats", piniginėms ir kt.Naudojamas ant pakuočių plombų, retro arba dovana, papuošalai, galite padaryti savo dovanos dar daugiau išskirtinį.

Galite padengti Kalėdos kortelę, ir romantika, Valentino Diena yra naudojamas rašyti meilės laiškus!Šis elegantiškas lako, vaško ir sandarinimo pridėti jutiklinio vertę ir pastovumą laiškai, vokai, pažymas ir dokumentus.Ji atrodo šiek tiek seni, bet taip žavinga ir senovės.

Ypatybė:

1. Naudoti dažų rašikliai į spalvą ir vaško antspaudas monetas, kad yra gražus ir patogus, šviesą ir elegantiškas, ir iš karto padidinti dovanos ir dovanos.

2. Retro ir elegantiškas, pagamintas pagal save, dovana, sandarinimo vašką ir kt., alsuoja retro literatūrinės atmosferos, pilnas literatūros stilius.

3. Kad vaško antspaudas monetas, prašome naudoti išleisti knygą, antspaudas juos ir palaukite kelias sekundes, tada jie gali būti lengvai pašalinami.

Naudojimas:

1. Kovos su klastojimu muitinės, saugumo, bankų, draudimo, teismų ir kitų padalinių

2. Aukštos klasės amatų ir dovanos, kanceliarinės prekės, dienos poreikius, amatininkų dovanas, kvietimus, pakavimas

3. Už svarbius dokumentus, asmeninę žetonų išvengti vagystės, ir ruonių objektą, naudokite sandarinimo vašką ir specialių plombų.

4. Asmens rankų darbas, ranka sąskaitą, literatūros PASIDARYK pats, džiovintų gėlių, dovanų pakavimas ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: vaškas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: Garstyčių, Žaliuojantis, Mėtų Žalia, Jade, Turkio, Žalia, Antis, Žalia, Žolės, Lapų Žalia, Geltona Žalia, Tamsiai Žalia, Šviesiai Žalia, Pušis, Žalia, Žydra,

Tikslas: specialaus vaško antspaudas

Instrukcija:

1. Parengti paketą vaškas, vaško šaukštu ir žvakės ar degiklio

2. Įdėti 3-4 vaško granulių šaukštu ir šilumos šaukštu, kol vaškas yra visiškai ištirpsta.

3. Palaikykite šaukštą 1-2 cm virš paviršiaus taip, kad lūžio vieta yra šiek tiek didesnis nei savo antspaudą.

4. Švari galva vaško antspaudas, ir tada paspauskite sandarinimo vašku.Leiskite jam pastovėti 10 sekundžių, o tada švelniai nulupkite antspaudas.Jei tai lazdelės, galima skirti daugiau laiko atvėsti.Jei yra daug sukibimo, pabandykite leisti sandarinimo vašku atvėsti šiek tiek prieš įspaudas.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

200 x Vaško Antspaudas Karoliukai(Langelyje)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai