RISAMSHA 240-8000 Galandimo Akmuo Profesinės Virtuvės Peilis Drožtukas Whetstone Vandens Galandimo Akmens, Galandimo Sistema

RISAMSHA 240-8000 Galandimo Akmuo Profesinės Virtuvės Peilis Drožtukas Whetstone Vandens Galandimo Akmens, Galandimo Sistema

p52438

Nauja

Yra sandėlyje

€7.57 €4.16
Vnt.

Žymos: peilis rožinė, naminis peilis, peilis tapetai, meno peilis, custom peilis, dizaino peilis, kinf, virtuvės knive, savininkas peilis, piešti peilis.

Savybės:

1.Daugiau žvyro pasirinkti, eruitable visų rūšių šlifavimo reikalavimus. 2.Atitinka pagrindinius galandimo reikalavimai. 3.Baltos spalvos Korundo galandimo yra geresnis ir patvaresnis. 4.Tinka virtuvės ir sodo vartotojas. 5.Neslidus pagrindas.

Techniniai duomenys:

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto Įtrauktas: 1 x Whetstone

-Atkreipkite dėmesį-

1.Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl vadovo matavimo,pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti.

2.Dėl fotografavimo aplinkos šviesos problema ir skirtingų ekrano spalvos skirtumas,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar duoti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės padėti jums,ačiū!

Atsitiktinai pateikė whetstone anti-slip bazės

DIDELIS DYDIS

Kaip naudoti

1.Prieš galandimo savo peilį,įmerkite whetstone vandenyje pakankamai giliai, kad padengti visą akmens maždaug 10 minučių arba tol, kol akmuo nustoja gaminti burbulus.

2.Vieta akmens ant tinkamo butas darbo paviršiaus.Pradėti naudojant šiurkščiavilnių (low # žvyro), kad nustatyti kampą.

3.Perkelti ašmenimis bace ir pirmyn per whetstone kampu 10 -30,naudojant švelnų spaudimą.Pradėti patarimas ir baigti apatinėje dalyje.

4.kartą krašto gaminamas,seitch į baudos pusėje (aukštas # smėlis)akmens ir tęsti iki ede yra pakankamai aštrus.

5.Visada išbandyti krašto pjaustant įstrižai per popieriaus lapas, užtikrinti visiškai baigtas krašto.Jei jums tenka švariai, be jokių snage nuo kulno iki galo,krašto yra visiškai tikslūs.

6.Kai baigė Skalauti akmens ir peilis su vandens pašalinti šlifavimo residud.

Peilis Drožtukas Priedai

1. Peilio Kampas Vadovas------------ labai rekomenduoju

Priežasties rekomenduojame:

Peilio kampas vadovas gali nustatyti Kampą peilio galandimo, stabilizuoti ašmenys, sumažinti stiprumo vertus, ir lengviau ir efektyviau.Tinka žmonėms, kurie nėra susipažinę su galandimas peilių.

2. Bambuko Bazės ------------ ----- Rekomenduoti

Priežasties rekomenduojame:

Bambuko pagrindą sudaro bambukų, ir non-slip dugno yra suprojektuoti, kad svoris yra apie 235g.Net ir ant šlapio ir slidaus vieta, peilis gali būti aštrus stabiliai.Tinka visiems žvyro, akmenų.

3 Reguliuojamas galandimo laikiklis - - Rekomenduojame profesionaliems naudotojams.

Priežasties rekomenduojame:

Jį sudaro geležies ir gumos, sveria apie 593g, tai, kad ji dirba labiau stabilus.Tai gali būti keičiamas, tinka naftos akmens ar net kitų galandimo akmenys.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai