15g Žėručio Milteliai Epoksidinės Dervos Pigmento Muilo Dažai Vertus , Muilo tiekiantis Prekes ar teikiantis paslaugas , Šešėliai ir Lūpų Makiažas Dažų 8 Spalvos

15g Žėručio Milteliai Epoksidinės Dervos Pigmento Muilo Dažai Vertus , Muilo tiekiantis Prekes ar teikiantis paslaugas , Šešėliai ir Lūpų Makiažas Dažų 8 Spalvos

p5284

Nauja

Yra sandėlyje

€16.80 €10.08
Vnt.

Žymos: lūpų blizgesys, emalio milteliai, lemooc, žėručio pigmento miltelių, alkoholio rašalo, dažų, alkoholio rašalo rinkinys, žėručio, žuvų string, lipbalm popsocket, pranešk apie netikrą krevečių.

Techniniai duomenys:

(8 Spalvų 15g/ 0.53 oz Kiekvieno) 100% brand new ir aukštos kokybės Aukštos kokybės perlamutro milteliai, saugus ir netoksiškas.Tinka "PASIDARYK pats" amatų,crystal purvo putos, stiklo klijai, kosmetika ir kt., poveikis yra labai geras.Ji yra lengva išsklaidyti ir turi didelį atsparumą karščiui ir atsparumo oro sąlygoms.Įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų įvairių PASIDARYK pats poreikius.

Naudojimas:

MUILAS -Jūs galite maišyti tiesiai į jūsų ištirpintą muilo arba mišinio ir 1 arbatinis šaukštelis žėručio milteliai-1 valgomasis šaukštas izopropilo alkoholio arba glicerinas.Vėliau metodas leidžia greičiau spalvų maišymo.EPOKSIDINĖS: -Mišinį į kietiklio išvengti žėručio milteliai nuo drumzlių. -Pasiekti visišką spalvą, mes rekomenduojame naudoti 2-3% žėručio milteliai masės bendras dervos ir kietiklio mišinį.Pavyzdžiui, jei naudojate 5oz epoksidinės, mes rekomenduojame naudoti 0.1 oz žėručio milteliai. -Jeigu jūs darysite epoksidinių, kad reikia šiek tiek skaidrumo, tokių kaip upės lentelė, pradėti su 0,1% žėručio milteliai masės iš viso sujungti dervos ir kietiklio mišinį, tada palaipsniui didinti procentas pasiekti gradientas poveikį. -Grindys, mes rekomenduojame naudoti 2-3% žėručio milteliai masės bendras dervos ir kietiklio mišinį, kai įdiegta 60 mils (1,5 mm) storio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai