New Aukštos Kokybės Mobilus Telefonas Turėtojas Daugiafunkcinis PVC Sieniniai Tablet Atramos Stovo 4-8 Cm, Mobilieji Telefonai, Tabletės

New Aukštos Kokybės Mobilus Telefonas Turėtojas Daugiafunkcinis PVC Sieniniai Tablet Atramos Stovo 4-8 Cm, Mobilieji Telefonai, Tabletės

p52901

Nauja

Yra sandėlyje

€1.98 €1.36
Vnt.

Žymos: yzf r1 išmetamųjų 2009.

New Aukštos Kokybės Mobilus Telefonas Turėtojas Daugiafunkcinis PVC Sieniniai Tablet Atramos Stovo 4-8 Cm, Mobilieji Telefonai, Tabletės

Aprašymai: 1. Mėgaukitės Smart Gyvenimo: sienos montuojamas mobiliojo telefono laikiklis yra geras kompanionas jūsų biuro, virtuvės, miegamojo, ir stalas.Jis puikiai tinka žiūrėti filmus, video pokalbiai, maisto gaminimas, peržiūrėti nuotraukas ir išlaisvino rankas.

2. Tvirta Konstrukcija: Pagaminta iš PVC medžiagos, minkštos gumos padas ir naujai patobulinta lipnia kad telefono savininkas yra stiprus, tvirtas, patvarus ir aplinkos apsaugos. (Didžiausia apie 2 svarų)

3. Lengvas Montavimas: Įdiegti telefono laikiklis ant sienos su lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, sklandžiai tapetai, kalkių sienos, keraminės plytelės, nerūdijančio plieno, stiklo, metalinių ir medinių paviršių.

4. Universalus Suderinamumas: telefono laikiklis, tinka iphone ir išmaniųjų telefonų, tarp 4 cm ir 8 cm.Jis tinka "iPhone" 11, "iPhone " Pro", "iPhone" XS, "iPhone " Max", "iPhone" XR, "iPhone" X "iPhone" 8, "iPhone" 7, "iPhone" 6, "iPhone" 6S, "iPhone" 5 "iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone, SE, iPhone Pliusas, Nintendo S,ragana, už "Huawei", " Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S6, už 6 Pastaba, už 5 Pastaba, skirta LG, už "Sony", " Nexus ir kt.

5. Pakuotė: pakuotėje yra 1*Sienos montuojamas Telefono Stovas ir 1*Atnaujintas Klijų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: juoda, balta

Tinka punktas: mobiliuosius telefonus, tabletės

Pakavimo Sąrašas:

1* Sienos montuojamas Telefono Stovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai