TrustFire 16340 Ličio Baterija 3.7 V 880Mah CR123A Li Jonų Baterijų, elementas su Spenelių Top Žibintuvėlį Žibintuvėlis Šviesos

TrustFire 16340 Ličio Baterija 3.7 V 880Mah CR123A Li Jonų Baterijų, elementas su Spenelių Top Žibintuvėlį Žibintuvėlis Šviesos

p5398

Nauja

Yra sandėlyje

€6.72
Vnt.

Žymos: l baterijas, gpgb kaukė, justfog q16, citycoco elektrinis motoroleris, a123 baterijos, lifepo4 baterija, ts ličio baterija, ge li ion battery, 12 baterijos, aaa battery.

TrustFire 16340 Ličio Baterija 3.7 V 880Mah CR123A Li Jonų Baterijų, elementas su Spenelių Top Žibintuvėlį Žibintuvėlis Šviesos

Modelis: 16340 880mAh

Produkto Savybės:

1. Mes esame pradinius gamintojo( OEM gali priimti), gamykla gali pagal savo poreikį pridėti savo logotipą ar prekės ženklą.

3. Baterijos anodo imtis išgaubti vadovas dizainas, civilinės standartinis ir paprastas naudoti

5. Aukštas lygis, biudžeto įvykdymo patvirtinimo,neturi "atminties efekto", trumpasis jungimas, per įkrovimo ir iškrovimo apsaugą.

6. Grynasis Svoris: 35g

7. Didelės Talpos, Ilgai Tarnauja , Aukštą Saugumo

Nuotraukos Pranešimas: 16340 baterija su Apsauga plokštės, todėl ilgis yra didesnis 2mm nei įprastai baterija ląstelių Apsauga apygardos valdybos funkcija yra išvengti per didelio įkroviklio, per išleidiklis, nuo srovės, Todėl gerai baterijas Esame Originalus TrustFire Gamyklos !!!

Pakavimas Ir Pristatymas

Patarimai

1. Įsitikinkite, ar jūsų prietaiso baterija tipas, prieš jums pasiūlymą.

2. Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

3. Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

4. Įdėkite bateriją teisinga linkme ir išvengti trumpojo jungimo.

5. Prašome baterijas laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.

6. Nereikia įkrauti ar disponuoti išjungti ugnį.

Įmonės Informacija

Trustfire yra nacionalinė aukštųjų technologijų Įmonė pirmaujančių lauko apšvietimas, orientuota į besivystančių lauko apšvietimas,gamybos ir pardavimo, įskaitant žibintuvėlis, žibintai, dviratis lengvas, nardymas žibintuvėlis, taktinis žibintuvėlis, baterija, kroviklis ir kiti serijos.Šiuo metu Trustfire apšvietimo produktai buvo parduodami daugiau nei 100 šalių ir regionų,tokių kaip JAV Šiaurės Amerikoje,AUS, NZ Okeanijos,Europos Rinkoje, Japonija,Korėja ir kt.

Kodėl MUMS?

1.10-metų E-verslo Patirtimi

2. Greitas ir Saugus Pristatymas

3. Patyręs Aptarnavimo Komanda

4. OEM ir ODM Siūlomomis Paslaugomis.

6. Paskirstymo Kanalo visame Pasaulyje

7. OEM Logotipas: Priimtinas.

Geros Kokybės: TrustFire originalus gamyba ,100% testuotas gamybos, bandymo, po vieną prieš pristatymas

DUK

Q: Kas Mes Esame?

A: Mes Manchest-TrustFire oficiali Parduotuvė

Mūsų vizija-tapti profesinės baterija ir kroviklis gamintojas ir pardavėjas, suteikiant neprilygstamą atrankos geriausių baterija, krovikliu ir priedais, puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.

Q: Apie Produktą

A: Visi produktai yra 100% tikras, kad bus visapusiškai išbandytos prieš vežimą.Visos nuotraukos rodomi visi paimti natūra TrustFire.

Q: Apie Garantiją

A: Mes siūlome 0.5-3 metų aparatūros garantija už kiekvieną produktą be asmeninės klaidos naudoti.

Q: Apie Siuntos

A: Mes siūlome nemokamas pristatymas visiems produkto.Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra sandėlyje,užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Paskolai.lt.Tačiau iškilus karšto produktai yra laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu prašyti pratęsti ar pakeisti kitų daiktų, arba bet kokia jūsų pasiūlymų.

B: Nemokamas pristatymas Kinija post paprastai trunka 15-60 dienų,ir tai užtrunka dar ilgiau, kai kurių nuotolinio šalių,tokių kaip Brazilija,Čilė,Sirijoje ir t.t., gal reikia 90 dienų.Prašome būti kantriems, jei jums nereikia gauti prekes.

Q: Apie Atsiliepimus

A: Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai