14*12MM 30Pcs Metalo Auskarai Padaryti Reikmenys Vario Įrašą Auskarai su Sagtimis, Kabliukai Išvadas Su Kilpa Užsegimas Apvalaus Pagrindo "Pasidaryk pats"

14*12MM 30Pcs Metalo Auskarai Padaryti Reikmenys Vario Įrašą Auskarai su Sagtimis, Kabliukai Išvadas Su Kilpa Užsegimas Apvalaus Pagrindo "Pasidaryk pats"

p54736

Nauja

Yra sandėlyje

€2.77 €2.21
Vnt.

Žymos: yzf 125 2019 išmetamųjų dujų linijos.

Produkto Aprašymas

Pavadinimas: prancūzų kablys

Medžiaga: varis

Dydis: 14*12mm

Naudojama: Rankų darbo PASIDARYK pats reikmenys, papuošalai, auskarai padaryti Produktas šūviai

Apie Laivybos:

1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 24 valandas nuo gavimo mokėjimo sumą.

2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų.(Jei užsakymo suma viršija $12, mes atsiųsime theChina Paštu Registruotu Oro Paštu.)

3. Rekomenduojame siunta: Paskolai.lt standartinis pristatymas--Daugiau standable, saugesnis, greitesnis.

4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.(Užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ir mes atsiųsime nemokamai.)

5. Jei jums reikia didmeninės (labai daug kiekius), galite susisiekti su mumis ir mes pasistengsime pasiūlyti daugiau nuolaidų.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar gavo klaidingą stilių, prašome dont palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes ją išspręsti ir dirbti, geriausių sprendimų.Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Apie Mus

Jei esate individualus pirkėjas, nepamirškite įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjas.

Jeigu jūs esate didmenininkas, ar ieškote verslo partnerį Kinijoje, prašome susisiekti su mumis.

Jūs patenkinamas yra tik mūsų siekimas.Jūsų atsiliepimus isextremely svarbus mums.

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs'resatisfied su jūsų pirkti.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti withyour pirkti, mes jums išspręsti visas problemas, su jumis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai