Pavasarį Ir Vasarą, Trumpas Sijonas Visų Rungtynių Atvaizdavimo False Marškinėliai-Line Pusė-Kūno Moterų Sijonai Didmeninė Lašas Siuntėjas Naujas

Pavasarį Ir Vasarą, Trumpas Sijonas Visų Rungtynių Atvaizdavimo False Marškinėliai-Line Pusė-Kūno Moterų Sijonai Didmeninė Lašas Siuntėjas Naujas

p55143

Nauja

Yra sandėlyje

€5.44 €3.04
Vnt.

Žymos: alli express, sijonas moteris, sijonas prie grindų, sijonas vasaros, skrit, palaidinė moterims, sijonas moterims, sijonas, prakaitas, geltona tulpė.

71656

Pavasarį Ir Vasarą, Trumpas Sijonas Visų Rungtynių Atvaizdavimo False Marškinėliai-line Pusė-kūno Moterų Sijonai Didmeninė Lašas Shpper

Produkto Aprašymas:

Dydis : S M L XL 2XL

Medžiaga : Poliesteris

Modelis : Kietas

Spalva Juoda,Mėlyna,Raudona,Rožinė

Apie spalvų: Kaip youl žinoti, kad skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.Apie dydį: 1. Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš jums pirkti prekės, jei jums nereikia žinoti, kaip pasirinkti dydį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo 2. Prašome leisti 2-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. (1cm=0.39 colių, 1 colis=2,54 cm) 3. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.

Apie Nuotrauką Nuotraukų produktai yra laikomasi.Spalva produktas gali skirtis, dėl blykstės, kameros, apšvietimas, ekrano nustatymas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Apie Laivybos

Po apmokėjimo jūsų užsakymą, Mes išsiųsti sklype per 5 darbo dienas, išskyrus Švenčių dienas.PIRKĖJAS yra soley, ATSAKINGA už muitinės formalumų prekėms.Apie laivybos laikas, jums reikia patikrinti iš anksto už informaciją apie pristatymo laiką į savo šalį, Apie Grįžimo atveju nekokybiškų daiktų ar klaidingų dalykų, kad jūs turite, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.Klientai turi patikrinti visus elementus gavęs ir pranešti mums per 3 darbo dienų, jei anythins nėra arba jis sugadintas.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.

Per 14 dienų nuo jos gavimo, galite grąžinti elementą.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos mokestis grąžinti prekes.

Apie Atsiliepimą

Ar mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su kad ir elementus.Prašome ne hush palikti mums neigiamų atsiliepimų, jei esate ne laimingas su užsakymų, bet palikti mums galimybę ją išspręsti už jus.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.Gauti Adresą Parašykite savo vardą, pavardę ir namo numeris į jūsų laivybos adresą, kai jums padaryti užsakymą, nes Rusija turi naują taisyklę, dabar, post office nebus išsiuntimo sklypų jums, jei jums nereikia rašyti vardą ir pavardę.Galiausiai mes negalime prisiimti atsakomybės.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai