Elektriniai Gręžimo Dulkių Padengti Pelenų Dubenį Poveikio Plaktukas Gręžimo Dulkių Surinkėjas Turi Turėti Aksesuaras Namų Daugkartinio Naudojimo Gręžimo Medienos Apdirbimo

Elektriniai Gręžimo Dulkių Padengti Pelenų Dubenį Poveikio Plaktukas Gręžimo Dulkių Surinkėjas Turi Turėti Aksesuaras Namų Daugkartinio Naudojimo Gręžimo Medienos Apdirbimo

p55689

Nauja

Yra sandėlyje

€1.59 €0.93
Vnt.

Žymos: gręžimo dalis, "pasidaryk pats" dirbtuvės, lentelėje dulkių surinkėjas, atveju plaktukas, dulkių surinkėjas tabl, dūmų dulkių surinkėjas, apskrito dulkių surinkėjas, pro dulkių surinkėjas, gręžimo dulkių, gręžimo milteliai.

Aprašymas:

Elektriniai Gręžimo Dulkių Surinkėjas

Su mūsų gręžimo dangtelis sistemos, jūs galite būti dulkių ir nuolaužų už švarią darbo vietos.Gręžimo priedas yra pagamintas iš patvaraus plastiko.Jame yra tuščiaviduriai kolegija, kuri renka dulkes ir šiukšles, kaip jūs gręžimo kiekvieną skylę.

Jums patinka, kaip patogu ir lengva šis priedas leidžia išvalyti po projekto.Dėl šio įrankio universalumas ir naudingumą, ji daro puikus priedas prie bet kokių priemonių.

SAVYBĖS

Dulkių Surinkimo Priemonė: išlaikyti sujaukia iš apimtų jūsų grindų arba baldų, išbandykite šį universalus grąžtas priedą.Tai patogus prietaisas telpa į grąžtai ir pagauna dulkių, sukurta iš gręžimo skylės gipso, medžio, metalo, betono ir kitų medžiagų.

Tinka Kelių grąžtus: reguliuojamo gręžimo padengti gali būti naudojami dėl įvairių namų projektų, kad reikia gręžti.Į dubenį priedą tinka grąžtai bet kokios markės, be jokių koregavimų reikia.

LENGVA NAUDOTI: pridėti dulkių gaudytuvas jūsų grąžtas, pirmą atsukite skaidrus dangtelis.Įdėkite grąžtas į bazinę arešto, užtikrinant, kad apvalus šepetys yra įrengti aplink savo grąžtas.Tada uždengiamas dangčiu, ir jūs esate pasirengęs sugauti dulkėms.Norėdami ištrinti priedą, tiesiog atsukite dangtelį ir išpilkite dulkes.

SUMAŽINTI NEPASIEKS: "PASIDARYK pats" projektams gali gauti nepatogus.Kaip jums gręžti naujos skylės, dideli ar maži, smulkūs milteliai nusėda per kambarį nuo poslinkis gipso kartono ar medžio gabalus.Naudokite šią plastiko gręžimo priedų kontroliuoti šiukšlių ir palikti jūsų grindų ir paviršių dustless taip, kad valymas po projekto yra lengva.

Techniniai duomenys:

Elektrinis smūginis grąžtas dulkių dangtelį

- Dulkių, dulkėms, fiksuotas

- Tinka 4-10mm grąžtai

- Bowl-formos dizaino, patogiau naudoti, didesnės talpos

- Hermetiška sagtis konstrukcija užtikrina, kad dulkės nėra nuotėkio.

- Neslidus kempinė + pvc, atsparus smūgiams ir tylus tarpiklis, stabilus

- Taikoma scena:

Tinka projektavimas, montavimas, oro kondicionavimo įrengimo, sienų gręžimo, ir tt.

Pakuotė:

1 x Dulkių dangtelis elektrinis plaktukas ir gręžimo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai