110mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Pjovimo Disko Kiaurymės 16/20mm Ratų Ultra-Plonas Plieno Pjovimo Diskas Medienos apdirbimo Rotacinis Įrankis

110mm, diskinio Pjūklo Ašmenys Pjovimo Disko Kiaurymės 16/20mm Ratų Ultra-Plonas Plieno Pjovimo Diskas Medienos apdirbimo Rotacinis Įrankis

p5689

Nauja

Yra sandėlyje

€3.06 €2.42
Vnt.

Žymos: metalo pjovimo varantys bosch, motoroleris, padangų xiaomi, šlifavimo disko 110mm, ultra plonas vežimėlis, itin plona gipskartonio, motoroleris ratas su diskiniais, 110mm, ašmenys ultra plonas pjovimo plieno, pjovimo diskai 110mm plytelių, 90mm varantys.

Savybės:

Tikslumo kalimo mangano plieno pjauti, tinka lentelė malūnas, Kampas malūnas, stalo pamatė, rankinis pjūklas ir kt.

Į sawtooth yra tekintas automatinis aukšto tikslumo krumplių šlifavimo įranga, su vienodais mentės Kampas, baudos disko paviršiaus ir aukštą ryškumą.

Tikslumo gamybos, pjauti matricos, lygumas yra didelis, vienodo kietumo, siekiant užtikrinti aštrumo ir tikslumo produktų.

Paviršiaus pjauti, poliruoti ir padengta anti-nuo rūdžių alyva.Jis yra gražus ir nėra rūdžių.Ji gali pagerinti tarnavimo laiką.

Ašmenys yra plokščia, dantų pjauti, tinka pjovimo plonų medžiagų, tokių kaip ultra-plonas medienos, gana plonas aliuminio lydinio (reikia naftos), plastikinių vamzdžių, plonas popierius, ir pan.

Specifikacija:

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: Mn plienas

Skersmuo:110mm / 4inch

Skylės Diametras: 16 mm(5/8inch) 20mm(4/5inch)

Storis: 1mm

Dantų: 79T(20hole) 80T(16hole)

Kiekis: 1pc

Pakuotė:

1pc Mn plieno pjovimo Peilis

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai