20pcs/daug Kennie Blokai roko rockery dalys Suderinama su sienos elementas 2x4x6, kalnų NĖRA.47847 NR. 54782

20pcs/daug Kennie Blokai roko rockery dalys Suderinama su sienos elementas 2x4x6, kalnų NĖRA.47847 NR. 54782

p57046

Nauja

Yra sandėlyje

€48.53 €28.15
Vnt.

Žymos: waroom blokuoti parduotuvė, blokų siena, tikroviška meilės lėlė, mork, kurti ss, lego kalnų, blokuoti, dino pasaulyje, blokas blokas, lego langą.

Produkto Aprašymas: 1. Medžiaga: Eco-friendly ABS 2. Pakuotės turinys: spalvos apie 20pcs sudedamųjų dalių, kurios yra suderinamos su bloko produktai 3. Modelio Tipas: PASIDARYK pats Dalys 4. Spalva:kaip nuotraukoje Įspėjimas: 1) Dėl monitoriaus, šviesa ir kitų veiksnių, kurie gali sukelti nuotraukas, turi šiek tiek spalvų aberacijas, galutinis spalvos faktinių prekių naudai. 2) Prašome būti gerai pastebėjo, kad mes nesame atsakingi už bet kokius muitų mokesčiai. 3) Visi matmenys yra matuojami rankų, yra mažas nuokrypis.

PREKĖS NUOTRAUKAS

Nemokamas Pristatymas, Nemokamas pristatymas prder bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu.Tačiau, jei užsakymo suma daugiau nei US$300.00 Mes laivas DHL, ar AVS nemokamas pristatymas kurios bus pristatomos per 3-7 darbo dienas.Kinija paštu oro mailnormally prekė atvyks su 15-35 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.Kartais muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas keletą dienų.Ji gali būti iki 40-70 darbo dienų.Vežimas: gavę užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir darbo užmokesčio tvarka, įskaitant laivybos mokestis.Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių.Grąžinimas: Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums grąžinti prekes per 10 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai