Kūrybos Fakelas Lengvesni Neįprastas Pen Ultra Plonas Ilgas, Juostelės, Metalo Jet Butane Cigarečių Degiklio Turbo Žiebtuvėliai Mini Nešiojamą Įtaisą

Kūrybos Fakelas Lengvesni Neįprastas Pen Ultra Plonas Ilgas, Juostelės, Metalo Jet Butane Cigarečių Degiklio Turbo Žiebtuvėliai Mini Nešiojamą Įtaisą

p57052

Nauja

Yra sandėlyje

€4.47 €2.28
Vnt.

Žymos: laikrodis diamond, cigarett, jet turbo žiebtuvėlis, vyras butano lengvesni, jet fakelas, jobon fakelas, geležies varpos, kinijos drakonas žiūrėti, segtuvų klipas mažas, e cigaret pen.

Kūrybos Fakelas Lengvesni Neįprastas Pen Ultra Plonas Ilgas, Juostelės, Metalo Jet Butane Cigarečių Degiklio Turbo Žiebtuvėliai Mini Nešiojamą Įtaisą

Patarimai:

Kuro lengvesni.reikia papildyti degalų, kai pirmą kartą naudoti.

Kad 2 vnt. ir daugiau gauti papildomų nuolaidų.

Jei jums, kad mano parduotuvėje, mes atsiųsime jums ypatinga dovana savo paketą.

Apmokėjimas:

► Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito KORTELĖS yra priimamos taikant sąlyginio DEPONAVIMO, saugiomis mokėjimo procesorius.

► Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

► Jei negalite apmokėti sąskaitą iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir tada bandykite dar kartą mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Siuntėjas:

► Pasaulio transporto. (Išskyrus tam tikrus šalių ir APO/FPO)

► Užsakymas bus tvarkomi laiko po apmokėjimo patvirtinimo.

► Mes tik laivas adresas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų laivybos adresas

► Paslaugų transportavimo metu teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

► Jei jums nereikia gauti prekes per 50 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas-kad klientai būtų patenkinti!

► Dėl inventorizacijos statusą ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grąžinti:

► Nuo jo gavimo datos, jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti.Jei turite priklauso prekės už daugiau nei 7 dienas, jį bus laikomi, naudojami ir mes ne grąžinti arba pakeisti jį.Jokių išimčių!Krovinių vežimo išlaidas apmoka pirkėjas, ir pardavėjas per pusę.

► Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį, ir konkrečią priežastį grįžti

► Mes grąžinsime jums visą pasiūlymo sumą, gavęs originalioje pakuotėje, įskaitant visus komponentai ir pagalbiniai reikmenys.Tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti Paskolai.lt sandorio.Taip pat galite pasirinkti, kad pakeisti.

► Jei produktai neatitinka reklamos, mes padengti visas transportavimo išlaidas.

Atsiliepimai:

► Mes išlaikyti aukštą kompetencijos ir stengtis pasiekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra Labai Svarbus, Mes prašome jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

► Jei mes nieko nežinome apie problemą, mes negalime išspręsti jį!

Grįžta ir Kompensacijos

1. Nuo tos dienos, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti.Jei turite priklauso prekės už daugiau nei 7 dienas, jį bus laikomi, naudojami ir mes ne grąžinti arba pakeisti bet kurį elementą prie jūsų.Jokių išimčių!Krovinių vežimo išlaidas apmoka pirkėjas.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime visą savo apmokėjimas gavus prekę į pradinę būklę, ir paketą, kuriame yra visos dalys ir priedai.

Patarimas:

B: didmeninė ir tiesioginio siunta yra sveiki?

Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas ar nemokamas, greitas pristatymas, tik 3-7 dienų atvykti.

Tiesioginės siunta, mes galime išsiųsti prekes tiesiogiai savo klientams.Jei pageidaujate, mes negali palikti jokios informacijos apie mus.

- Kaip aš galiu stebėti paketą?

Galite naudoti sekimo numerį, kelio paketus šiose svetainėse: www.17track.net/en (nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

- Ką daryti, jei aš paleisti iš laiko nusipirkti apsauga?

Jei pritrūksta laiko, norint pirkti apsaugos, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums pratęsti pirkimo metu.Todėl, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<