Stiprus Neodimio Magnetas Didelio Stiprumo Saugos Virvė Su Kabliu Lauko Žvejybos Ar Kabinti Svorius Patalpų Daugiafunkcį Įrankis

Stiprus Neodimio Magnetas Didelio Stiprumo Saugos Virvė Su Kabliu Lauko Žvejybos Ar Kabinti Svorius Patalpų Daugiafunkcį Įrankis

p57136

Nauja

Yra sandėlyje

€6.52 €3.26
Vnt.

Žymos: žvejybos replės pesca, knive, magnetas neodimis, įrankių rinkinys, medžioti timpa, stovykla lauko palapinė, lauko priemonė, edc įrankis, dviračių brompton, multitool.

Stiprus Neodimio Magnetas Didelio Stiprumo Saugos Virvė Su Kabliu Lauko Žvejybos Ar Kabinti Svorius Patalpų Daugiafunkcį Įrankis

Geriausia Danga Galima taurės teikia apsaugos magnetas ir padeda užkirsti kelią skaldos arba skilinėjimą.Patogu organizuoti įrankiai, sporto įranga, virtuvės indai, raktus, sodo įranga, kabeliai ir laidai, kalendoriai ir daug daugiau.

Pagrindinės Savybės:

Super Galingas Įtampa

Šis žvejybos magnetas yra 36 mm skersmens, priimti stiprus neodimio magnetas savo bazę.Ji gali pasiūlyti 41KG traukimo stiprumas idealiomis sąlygomis, todėl savo žvejybos dirbti lengviau.

Puikus Magnetinis FishingTool

Žvejybos magnetas yra puikus magnetinis žvejybos, lobių medžioklė, gelbėjimo po vandeniu, taip pat siekiama kažką sena ir paslaptingas.Naudoti žvejybos magnetai rasti kai trūksta metalinių dalių jūsų seminaras ar namo kieme.

Super Stiprumo Lobių Medžioklė

Pagamintas iš retųjų žemių neodimio magnetas, ir geriausia nikelio danga galėtų padėti magnetas nėra lengvai pažeisti ir rūdžių.Jei esate lobių medžioklės gerbėjas, žvejybos magnetas yra geriausias jūsų pasirinkimas.

Komunalinių Paslaugų Kabliukai

Jis gali būti naudojamas patalpoje/lauke, virtuvė, vonios kambarys, miegamasis, garažas, patalpos, biuras, jūsų šaldytuve, ar netgi kruizinių!Ne audra.Jokių skylių.Ne netvarka!

Multi-function

Taip pat galite pakabinti rankšluosčiai, plaktukai, dažai sintetiniai, maitinimo laidus, šluotos, laikikliai, skrybėlės, apsiaustai, prijuostės, maišeliai, ir beveik nieko, dar galima galvoti, kaip išlaikyti savo namuose organizuota ir tvarkinga.

Techniniai duomenys:

Medžiaga

304 Nerūdijantis Plienas+Neodimio Magnetas

Savybės

Didelės Galios Magnetas

Proga

Vidaus / Lauko

Produkto Įtampa

41kg

Magnetas Skersmuo

36mm

Produkto Svoris

220G

Pakuotės Turinys

1 X Super Žvejybos Magnetas (Opional)

1 x didelio stiprumo nailono virvė

Saugos Gelbėjimo Virvę: 1、Aukštos kokybės poliesterio medžiagos, labai patvarus, atsparus korozijai, ašarojimas, blukimo, puvimo ir pelėsių, nėra lengva pilling ir išlaikyti gerą stabdymą.

2、Specifikacijos: Virvę įrengti nerūdijančio plieno D-žiedas lock sagtis karabinai, nailono pabėgti virvės skersmuo 6MM/0.31 colių, ilgis 20M/7.87 colių.

3、virvę apkrova pasiekia 200KG, pakankamai atlieka visus lauko veikla saugiai.

4、Gali būti susukti, mažas ir lengvas, lengva palaikyti švarą, itin kompaktiškas, gali nešiotis.

5、Plačiai naudojamas: Labai tinka magnetas žvejybos, pabėgti, kempingas, žygiai, plaukiojimas laivu, žvejyba, urvas tirti, inžinerijos, sriegimo, etapas, įvykio poveikis įrengimas, ir pan..

Aprašymas:

Vardas: 20 metrų aukščio, stiprumo nailono virvė Specifikacijos: 6MM/0.31 colių * 20M/7.87 colių vieno kablio Svoris: apie 500g Spalva: Juoda / Raudona / Mėlyna

Pastaba:

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Draudžiama vaikams ir širdies ritmo liesti magnetinio kabliukai.

Likti nuošalyje nuo magnetinių saugojimo įtaisų, tokių kaip mobilieji telefonai, banko korteles, ir kompiuteriai.

Būkite atsargūs, jei galingas magnetas skauda pirštus.

Prašome dėvėti pirštines, kai jums tvarkyti jį.Tai geriau apsaugo pirštus.

Jei magnetiniai kabliukai sugadintas prašome išvalyti kuo greičiau, nes nuolaužų gali sukelti nuryti ar skauda avarijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai