11 Keičiasi Spalva Lightsaber Metalo Rankena Rgb Šviesos Saber Force Fx Apšvietimo Sunkiųjų Dueling Spalva, Garso Foc Užrakinti

11 Keičiasi Spalva Lightsaber Metalo Rankena Rgb Šviesos Saber Force Fx Apšvietimo Sunkiųjų Dueling Spalva, Garso Foc Užrakinti

p57731

Nauja

Yra sandėlyje

€53.73 €42.98
Vnt.

Žymos: automobilių signalizacijos užraktas garso, pmsm, automobilio užrakto sistema, vesc, lazerinis kardas, lazerio saber, tamsiai saber, odrive, lazerio tv, automobilio centrinio užrakto sistema.

Kai jūs perkate daugiau nei 2, sistemos 5% nuolaida

Kai jūs perkate daugiau nei 2, Mes suteiksime jums papildomų 8.96 usd jungtis kaip dovana.

Jungties galima prijungti du lightsabers kartu.Tai labai kietas.

PAKETĄ ĮTRAUKTI:

1 x rankena

1 x kardas įstaiga

1 x USB įkrovimo linija

1 x dekoratyvinis likvidavimo diržas

1 x Šešių kampas veržliarakčio 7 šrifto

2 x atsarginių atsuktuvai

GAMINIO PARAMETRŲ: Medžiaga: Metalas(rankena), pc(ašmenys) DYDIS: Rankena 27cm.ašmenys 73cm,visas ilgis 100cm Skersmuo:Peilis 2,5 cm, rankena 3cm Rankena spalva: Juoda, pilka, juoda, balta, raudona, mėlyna. 11 šviesos spalvos: šaltai balta, tamsiai raudona, rožinė, raudona, oranžinė, geltona, žalia, žalia, mėlyna, violetinė, ir ice blue.Įkrovimas: USB greito įkrovimo Baterijos talpa:1200mAh 1 .Rankenos ir ašmenys gali būti perkeltas,Nuotraukos išmontavimo produktų, susisiekite su klientų aptarnavimo specialistai

2.Vamzdis yra labai stipri ir gali būti naudojamas kova.Jei vamzdis yra sugadintas, galite pirkti jį grįžti čia.

KAIP ŽAISTI

Jungiklis: trumpas, paspauskite pradėti , ilgai paspauskite 4 sekundes, kad išjungtumėte .

Perjungimo šviesos režimas: po boot, trumpas paspauskite jungiklį, šviesos efekto, tada ciklas.

Šviesos režimas ir jungiklis: po paleisti, paspauskite 2 sek. atlaisvinti , atidaryti arba uždaryti kardas režimu.

Kai kardas yra atidarytas, palieskite lengvai ir pereiti kardas šviesos poveikio.

Tomas vidurinės mokyklos low: po paleisti, paspauskite 3.5 sekundžių atpalaiduokite , perjungti balsu, garsiai, vidutinių ir mažų paeiliui.

Šviesos ir spalvos jungiklis: po paleisti, paspauskite 3 sekundžių atpalaiduokite pereiti spalva.

MOKESTIS

prijunkite nuolatinės SROVĖS pabaigos įkrovimo liniją su lightsaber įkrovos anga, ir USB gale yra prijungtas prie įkrovimo sėdynės išėjimo parametras 5V1A įrangos (adapterį, KOMPIUTERIO, mobiliojo telefono įkroviklį, ir pan.) su USB jungtimi.Kai mokesčių, mygtuką diafragmos "kvėpuoti" pradedama įkrauti, ir baterija yra pripildytas šviesos.Įkrovimo laikas paprastai 2-3 valandas.Įkrovimo sėdimos vietos yra skirtingų ir įkrovimo laikas skiriasi.Tai monochromatinės šviesos ir šviesos kardas.Pagrindinis peilis gali būti nuimamas, o kitas-ne, išmontuoti.

FUNKCINIS APRAŠYMAS:

3 rinkiniai garso efektai: kiekviename rinkinyje yra garso efektą, jungiklio mašina, laukimo (fono) garso efektą, kardai efektas, garso efektas, garso efektas, keitimo garso efektą, mažos galios), garso efektą, ir mokestis poveikis...

Šviesos efektas: liepsnos režimas, full bright režimu, didelės ir mažos ryškumo reguliavimas, kvėpavimo režimo, širdies ritmo režimas, mirgėjimas režimas, sprogstamųjų mirksintis režimas rašybos kardas;

Garsumo reguliavimas ir nutildyti režimas: garso vidurinės mokyklos žemos reglamento, garso išjungimo funkcija;

Atminties funkcija: šviesos poveikis atminties, garso efektas, atminties;

ĮSPĖJIMAS: 1.Šis produktas yra LED šviesos žaislas.Ilgai tiesioginio matymo gali turėti įtakos jūsų regėjimą.Kairės ir dešinės varžtus rankena rankena yra fiksuotos ir gali būti pasukti.

Varžtus ant rankenos yra naudojami nustatant vidaus detalės.Ne išmontavimo yra leidžiama.

2.Prašome ne imti gaminys su daugiau nei 5v-1A maitinimo.

Pastaba:

1.Kai pastebėsite, kad jūs turite tik gavo ašmenys ar rankenėlė, prašome don ' t būti piktas.

2.Prašome patikrinti, sekimo numerį informacija, kurią mes jums atsiuntė pirmą kartą.Jei jūs nesuprantate, susisiekite su mumis.

3.Paprastai du paketai naudojami transporto jums.Nes šis produktas yra labai ilgas, prašome suprasti.Apie po pardavimo: Jei pakuotė yra pažeista gavusi, prašome pateikti įrodymų, kad per 24 valandas.Mes suteiksime jums nemokamai reikmenys.Prašome nesiųsti ginčus.Mes išspręsti šią problemą už jus.Apie pritaikymas: Jei reikia pritaikyti spalvą, prašome sumokėti pritaikymas sumą!Sveiki atvykę į dorpshipping!

Likvidavimo diržas turi būti tvarkomas pagal save

PRISTATYMAS

1. Rusija ir Brazilija Post reikia pavardė (Pavadinimas) ir Adresas, Geriau Pristatymo!

2. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakavimo, vertė deklaracija ir pan.) kai jūs mokate.Jei nėra pranešimų į kairę,mes atsiųsime pagal mūsų describtion teigė!

3.Drop Laivyba Kad yra Sveikintina!Tiesiog įdėti teisingą ir pilną vardą ir adresą!

4.Mes galime padėti įsigyti jums Kinijoje kiti žaislai ir dovanos!

Paprastai produktas atvykti nurodytu laiku.Kaip dėl ypatingų aplinkybių neatvyko laiku, prašau susisiekite su mumis iš anksto pratęsti apsaugos laikotarpį.Kai kuriuos užsakymus, jei jūs negalite rasti logistikos informacijos, prašome nesijaudinkite, prašome susisiekti su mumis laiku.

ATSILIEPIMAI

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pagalbos, tegul "teigiami" atsiliepimai " ir "five star", kai tobulas užsakymus ir mes bus daryti tą patį už jus.Prašome susisiekti su mumis prieš ginčo ar neigiamų atsiliepimų.

KONTAKTAI

Jei jūsų užsakymas nėra didelis, ar turite klausimų apie mūsų produktus.prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, mes suteiksime jums atsakyti nedelsiant.Jei mes ne internetu, prašome siųskite mums elektroninį laišką ir mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai