Pastatomus Vonios Kambarys Laikymo Spintos Mobiliojo Bagno Baldai Vandeniui Vonios Spintelė Įvairenybės Laikymo Lentynos Popieriaus Turėtojas

Pastatomus Vonios Kambarys Laikymo Spintos Mobiliojo Bagno Baldai Vandeniui Vonios Spintelė Įvairenybės Laikymo Lentynos Popieriaus Turėtojas

p57804

Nauja

Yra sandėlyje

€7.72 €5.02
Vnt.

Žymos: stelažai "pasidaryk pats", kamuolys net, drumi baldai saugojimas, stovo, keramikos stovas stovas, virtuvės organų, savininkas telefono, vonios kambario prekės, sausa šluoste stovas stovas, plonas geležinkelių kabinetas.

Šis baltos spalvos spintelė turi būti surinkti, kai jį gauna!!

Projektavimo dabar yra logotipas daugiau nei ankstesnis dizainas, kokybė ir kaina-ta pati.Jei norite nustatyti stilių, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, siųsti nurodytu stiliaus.

Aprašymas:

Sutvarkyti vonios ir skalbyklos patalpa su šiuo stilingas kabineto į antikvariniai baltos spalvos laku, kuris susilieja su jūsų dekoro.Vieta skalbiniai, rankšluosčiai ir viliojimo iš erdvus stalčiai tvarkingas atrodo, ir naudoti kabineto plotas, vaistų, kosmetikos priemonės ir kosmetika.

Savybės:

Stilingas baltos spalvos vonios spintelė, pagaminta iš aukštos kokybės PVC lenta, drėgmei atsparus, patvarus.

Bazinė stalčius skalbinių ploviklio, šampūno, ir kitos tualeto valymo produktai.

Vidurinė dalis turi didelės talpos saugoti rankšluosčiai, tualeto reikmenys, kosmetika ir t.t.

Viršutinis kraštas yra lygus ir apvalus, kuriomis siekiama išvengti nereikalingų traumų dėl nelaimingo atsitikimo.

Pull-out pagrindinės stalčių siūlo skyriaus, kad tai pakankamai didelis, kad jūsų tualeto ritinius ir laikyti jas sausas.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: PVC

Spalva: Balta

Gaminio Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

3. PVC Lenta yra lengvai pažeisti, įdiekite atidžiai.

Ankstesnis dizainas

Dizaino dabar

Jūsų Gyvenimo Kokybės Parduotuvė Sukuria Kokybišką Gyvenimą.

Savo Kokybės Gyvenimo Parduotuvės Laikosi Klientą Orientuoto Idėja, daugiausia Dėmesio skiriama Internetu, Didmenine ir Mažmenine Dienos Poreikius, ir Suteikia Vieno Langelio Apsipirkimas Internete, Patirties, Naujų ir Senų Klientų su Ekonomiškai efektyvius Produktus ir Nuoširdus Paslaugas.

Mes Pasirašė ilgalaikio Bendradarbiavimo Susitarimus su Daugiau nei 100 Gamintojai galėtų Veiksmingai Kontroliuoti Produkto Kokybę ir Užtikrinti pigių Privalumas Tiekimo.Operacija Komanda Remiasi Prekių ir Informacijos Platforma, Yiwu Prekė Miestas, Jis Sujungia Šaltinis Gamyklos Išteklių, Platina Prekes per Internetą, ir Mažina Apyvartą Nuorodas, laikytis Principo "Greitai Grįžta ir Mažos Maržos ir Kurti Gerovę Kartu", ir Siekiame Teikti Kokybiškas Maitinimo Paslaugas ir Informacinių Technologijų Paslaugos, Didmeninės prekybos įmonėms, Internetinių Parduotuvių, Fizinių Parduotuvėse, Kioskuose ir Įvairių Verslininkų Visais Lygiais.

Pasirinkti Jūsų Kokybės Gyvenimo Saugoti ir Ateiti į Jūsų Kokybės Gyvenimo, Parduotuvę.

Jūsų Gyvenimo Kokybės Parduotuvė Nuoširdžiai Džiaugiasi, Naujų ir Senų Klientų Apsilankyti, Apžiūrėti ir vesti Verslo Derybas.

Mūsų Parduotuvėje Nuolat Atnaujinti Kiekvieną Dieną.

Nepamirškite Atkreipti Dėmesį ir Surinkti Mūsų Parduotuvėje ~ ~ ~

Linkiu Jums laimingo Gyvenimo!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<