Argono Ventiliatorius SKRYBĖLĖ Aviečių Pi 4/ 3 Aušinimo Ventiliatorius su Programine įranga, Reguliuojamas Greitis / 40mm Didelis Gerbėjas už Aviečių Pi4

Argono Ventiliatorius SKRYBĖLĖ Aviečių Pi 4/ 3 Aušinimo Ventiliatorius su Programine įranga, Reguliuojamas Greitis / 40mm Didelis Gerbėjas už Aviečių Pi4

p58422

Nauja

Yra sandėlyje

€22.58 €11.07
Vnt.

Žymos: žaidimas pi, raspberri, atveju aviečių pi, klavišas 3 greičio ventiliatorius, heatsink aviečių pi 4, argono vienas, hbo eiti 1 metus, aviečių pi4 b, argono suvirinimo, pi.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Su argono bžūp yra paprastas Aviečių Pi dangtelį, kuris atvėsina Pi ir suteikia jai saugius išjungimo mygtuką.

Su tik vieną eilutę, raštu, jūs turite visišką funkcionalumą skrybėlę, leidžia jums padaryti papildomų funkcijų, pavyzdžiui, naujo pi ir reguliuojant ventiliatoriaus greitį bendrosios valdybos kompiuterį.Jūs netgi galite programą, kai ventiliatorius, reguliuojamas jos greitis, suteikia jums pilną kontrolę skrybėlę.

Jį naudoti bet Raspberry Pi atveju, kad siūlo skrybėlę paramos, pvz., Argono POLI + arba Argono NEO.Geriausia dalis yra tai, kad jis bus dirbti Aviečių Pi 4 B Modelis, Aviečių Pi 3 B Modelis, ir Aviečių Pi 3 B +.

Jūs galite pakeisti ventiliatoriaus greitį pagal CPU temperatūra.

Suteikia pakankamai erdvės naudojimo šilumos kriaukle Aviečių Pi valdybos žetonų.

spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

dydis: 65x57mm

Pakuotės Turinys:

1 x Ventiliatorius SKRYBĖLĘ

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai