Turbokompresorių Dalys Turbo Kit Pavarų dėžė už Hella Pavaros WL3-1022 už 762060-5016S 730314-0040 6NW 009 228

Turbokompresorių Dalys Turbo Kit Pavarų dėžė už Hella Pavaros WL3-1022 už 762060-5016S 730314-0040 6NW 009 228

p58423

Nauja

Yra sandėlyje

€26.46
Vnt.

Žymos: gt28, elektrinis turbokompresorius 12, turbo w211, Turbo, turbo kit, 4g63, garrett turbo, bmw e36 turbo kit, beyblade pardavimui, turbo elektros lengvesni.

Aprašymas

Turbo Dalių NR. 762060-5016S 730314-0040 6NW 009 228

OEM: 730314-0040 6NW 009 228

Pavarų dėžė už Hella Pavaros WL3-1022 už 762060-5016S 730314-0040 6NW 009 228

▲ Pastaba !!!

Prašome perskaityti šią prieš perkant :

●Tiesiog maloniai priminti, kad pagal politikos, mes ir neapima Muitų bei PVM mokestį !

●Tarptautinis pristatymas gali vėluoti dėl muitų.klientai yra atsakingi už visus importo mokesčius, Tarifus, Muitus, Mokesčius ir mokesčius, susijusius su importo produktas.Pristatymo kaina neįeina visus importo mokesčius, Tarifus, Muitus, Mokesčius ir mokesčius, susijusius su juo.

●Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir kontaktinė informacija yra teisinga.

●Patikrinkite, ar jūsų aparato modelį prieš mokėjimą, ir jei jūs nesate tikri, apie savo kompiuterio modelį, susisiekite su mumis laiku, mes jums nemokamai!

●Visos originalios gamybos vardas,Dalis Ne.,Logotipas,Paketas ir Aprašymas nuoroda tik tam tikslui.

●Kai kurios nuotraukos naudojamos iliustracijos purpost TIK.Tikrasis produktas/s gali skirtis

●Garantija netaikoma CLEARANCE STRAIPSNIAI

●Mes stengiamės išlaikyti viskas sandėlyje, bet retai mes galime jį pardavė kitur, kur, šiuo atveju prekės/s bus dedamas ant nugaros, kad ir klientas apie ETA

●Dėl spalvų skirtumo ekranas, gautas prekes gali šiek tiek skirtis nuo spalvos nuotraukoje, prašome pranešti iš anksto!

Garantija:

● Garantinis laikotarpis:12 mėnesių nuo jo gavimo dienos.

● Atsakomybės mastą

Pažadame, remontuoti arba keisti turbo skaldytų ataskaitą žemiau:

1) turbina shell nulio;

2) naftos nuotėkio ir kt.sukelia gamybos defektai.

Šiuo atveju, mes atsiųsime remonto komplektas arba naujų chra, arba nauja turbo klientui nemokamai!!!krovinių yra nuobodu pirkėjas.!!!

● Išskyrus nuo atsakomybės

Mes negali būti atsakinga už skaldytų ataskaitą žemiau:

1)neveikia rotorius užsienio klausimą patekti priežasties;

2)veleno pertraukos,ir tt.dėl neteisingo montavimo ir naudojant priežasties.

Šiuo atveju,mes atsiųsime remonto komplektas arba naujų chra, arba nauja turbo (už Mokestį)pagal užsakovo pageidavimą.

● Skaldytų ataskaita

Smulkiai skaldytų aprašymas ir nuotraukos turėjo būti išsiųstas į pardavėją, analizuoti priežastis ir diskriminuoti atsakomybė.

● Pirkėjas yra atsakingas už apimantis laivybos postages į ir iš jav.

● Remonto rinkiniai neturi rem, LABAI kruopščiai buvo imtasi, kai pasirenkant geriausias kokybės dalys ir pakavimo rinkiniai, teigia, trūkstamų dalių rinkiniai NEBUS pritarta.

● Profesinės montavimas yra labai rekomenduojama.Bet kokią žalą, atsiradusią dėl neteisingo instaliavimo, netinkamo naudojimo arba netinkamos priežiūros ar avarijos atveju nebus taikoma garantija.

● Garantija bus tuščia kaip Turbokompresorius ar komponentas yra naudojamas ekstremaliomis būklės, kaip konkurencijos, sporto ar rekordiškai bandymai.

● Turbokompresorius ar komponentas neturi garantija, kai ji yra sugadinta nurijimas užsienio klausimu.

Apmokėjimas:

● PayPal", Vakarų Sąjunga,visa Kortelę, ir Bankas, Swift mokėjimo sutiko ,prašome leiskite mums žinoti, jūsų pasirinkimas.

● Nedelsiant mokėti po laimėjusį Pasiūlymą

● Mokėjimas turi būti gauta 4 dienas po aukciono pabaigos.

Pristatymas:

● Elementai bus apdoroti tą pačią darbo dieną, gavęs visą mokėjimo ir pilną pristatymo adresą, įskaitant Telefono numerį, ir išsiunčiami iš karto, FedEx/DHL/TNT/UPS per 1-2 darbo dienas .Sekimo Nėra.bus išsiųsta visiems vartotojams ant pakuotės išsiuntimą.Mes neturime laivų per nacionalines Šventes.

●Laivybos Metodus, mes paprastai pasirinkite DHL, "FEDEX, TNT, UPS, EMS ar kitų greitai express" kompanija prieš savo adresą, prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia specialaus siuntimo paslauga, Ačiū!

● Operatyvus Pristatymas(FedEx/DHL/TNT/UPS): JAV 3-6 darbo dienas ,kitų šalių 3-8 darbo dienos

● Ekonomikos Pristatymas(Post/oro paštu/DHL e-komercija): JAV 7-12 darbo dienas ,Į Jungtinė Karalystė & Australija 20-35 darbo dienas , Į kitas šalis 20-50 darbo dienas

● Tai yra normalios būklės,bet kartais int ' l pristatymas labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai

● Prekės bus vežamos į jūsų /Welot adresą.Prašome įsitikinkite, kad mums pateikti teisingą , tikslią ir išsamią pristatymo Adresą,priešingu atveju pirkėjas galės imtis atsakomybės, jei /Welot adresas yra negerai,mes negalime laivas PO Langeliuose ar APO/FPO adresai,

● Visi paketai yra tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti pagal mūsų sandėlio darbuotojai, įsitikinkite, kad jie yra saugūs dėl pristatymo.

● Kartu Laivyba yra prieinama daugumai daiktų, ir mes visada stengiamės išsaugoti krovininio mūsų klientams.

● Ir tai būtų geriau palikti mums teisingą telefono numerį,todėl pristatymas žmogus gali susisiekti su jumis lengvai, kai savo paketą atvykti .Ir mes ne naudoti savo telefono numerį kitais tikslais.

● Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties, logistikos režimą ir kitų veiksnių.susisiekite su mumis jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų nuo mokėjimo.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Kliento pasitenkinimas yra mūsų tikslas.

Atšaukus:

Visi užsakymai TURI būti atšauktas per 1 Valandą (60 Minučių), po to dedamas.Mes procesą užsakymus greitai ir pakuotės juos dar greičiau.

Jei jūsų užsakymas yra jau supakuoti ir pakrauti, laivybos, laivybos grįžti mokestis bus taikomas ir priklauso nuo vežėjo ir prekės dydžio ir svorio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai