G99B Aukščio mobiliojo Telefono Stovas, Lopšys Doko Savininkas Aliuminio Stalinio Suderinama Su Visais Mobiliaisiais Telefonais-Sidabro Pilkos

G99B Aukščio mobiliojo Telefono Stovas, Lopšys Doko Savininkas Aliuminio Stalinio Suderinama Su Visais Mobiliaisiais Telefonais-Sidabro Pilkos

p60143

Nauja

Yra sandėlyje

€8.67 €6.94
Vnt.

Žymos: xr telefono laikiklis, įkroviklis.

Universalus Mobiliojo Telefono Stalinio Aliuminio Lydinio, Telefono Laikiklis, Sidabro Pilkos G99B

OOTDTY

Savybės: Šio telefono stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, šis stalas telefono turėtojas turi lygaus krašto, graži apdaila ir gražus metalinis blizgesys.Atrodo aptakus ir elegantiškas ant jūsų darbalaukio.

Šis telefonas dokas su mažo svorio centras gali turėti savo telefoną stabiliai.Be to, jos gumos pagalvėlės apsaugo telefoną nuo įbrėžimų ir stumdomas.

Telefono dėklą, yra visiškai išardomas, jis gali būti lengvai koreguojamas ideali vieta, laisvą savo rankas, kuris yra geras darbo stalo reikmenys, o žiūrėti video, žaisti žaidimus, todėl telefonu, apžvalgos, receptai, naudojant "Facetime".

Šio telefono stovas veikia su visų 4-12.9" išmaniųjų telefonų, Planšetinių kompiuterių ir e-skaitytuvų, pvz., 11 Pro Xs Xs Max Xr X 8 7 6, Jungiklis, mini, S10 /S10+/P9 /P9+/S8 /S8+, Nexus, "Kindle".

Telefono dėklą, yra pagrįstas, ergonomiškas dizainas, jis gali pakelti jūsų nešiojamas suteikti patogų žiūrėjimo kampą, pagerinti savo laikyseną, mažina kaklo, pečių skausmas ir išvengti akių nuovargį.tai labai puikiai tinka biurui.

Specifikacija: Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS

Gaminio dydis: apytiksl. 8x8x12cm/3.15x3.15x4.72in

Spalva: sidabrinė pilka

Komplektą Sudaro: x 1PC Mobiliojo Telefono Laikiklis

pastaba: Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai