11 Gražios Jaunos Merginos, Aišku, Antspaudai Scrapbooking Amatų Papuošti Nuotraukų Albumą Įspaudas Korteles, Kad Būtų Aišku, Antspaudai, Nauji

11 Gražios Jaunos Merginos, Aišku, Antspaudai Scrapbooking Amatų Papuošti Nuotraukų Albumą Įspaudas Korteles, Kad Būtų Aišku, Antspaudai, Nauji

p60407

Nauja

Yra sandėlyje

€4.02 €2.73
Vnt.

Žymos: Stūmoklio 54mm, mergina šuo užrašų knygelė antspaudas, antspaudas, antspaudų, laikrodis mirti, az guminiai antspaudai, bundt visos, mielas padas, aišku, antspaudas, scrapbooking medžiagos vestuvėms, aišku, mergina antspaudas.

Produkto Aprašymas

Aišku, Spaudų Dydis:10*15cm/11*16cm

Medžiaga

silikonas/rubberPacking: 1pcs/lotFantastic dizainas jūsų kvietimai/ kortelės/ vokai

Jei radote produktai nėra arba neveikia, kai gauna sklypas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums patenkinti rezultatu!

Apie Shiment

1.Pristatymas visame pasaulyje

2.Mes pažadą atsiųsti jums witin 8 valandas.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas ir telefono numeris yra teisingas.(Pavadinimai turi būti užpildyti aš su vardai ir pavardės)Jei norite pakeisti savo adresą , prašome susisiekti su mumis laiku.

4.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų apsaugos laikotarpį.Jei apsaugos laikotarpis yra apie baigiasi , bet prekės dar nebuvo pristatytas.Prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpį už jus.

5.Jei prekės yra pamesta ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą! (Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida, apie 0.5 iki 0.8. Prašome patvirtinti, kad jūs galite priimti ją prieš perkant)

Pristatymo Sėkmingai/Gedimas

1.Jei prekės yra pristatomos sėkmingai, jūs taip pat esate patenkinti mūsų produktais.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Dar kartą ačiū už jūsų paramą.

2.Jei prekės yra pamesta ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai