HT001/HC-801A Medžioklės Takas Camera 12MP 1080P 850nm LED Laukinės Medžioklės Kameros, Naktinio Matymo Laukinių Gyvūnų Foto Kameros Spąstus

HT001/HC-801A Medžioklės Takas Camera 12MP 1080P 850nm LED Laukinės Medžioklės Kameros, Naktinio Matymo Laukinių Gyvūnų Foto Kameros Spąstus

p60484

Nauja

Yra sandėlyje

€23.55 €12.48
Vnt.

Žymos: kamera medžioklė, infraraudonųjų spindulių lempa, wildcamera, aihao pen, kamera hc 801a, ir šviesos diodas, spąstus gyvūnai, gyvūnų balandžiai spąstus, kameros spąstus, fotoaparato nuotraukų spąstus.

HC-001

Aprašymas: - Paskirtis: Skirti medžioklei, galite automatiškai fotografuoti nuotraukas ar vaizdo Laukinių Gyvūnų, Namų Priežiūra, Ūkio Saugumo, Gyventi Atsargų Priežiūrą, Kitus Lauko Veikla, Saugumo, Laukinių Gyvūnų Stebėjimas.

- Patobulintas Aukštos Raiškos Nuotraukų ir Vaizdo įrašų: Su patobulinta didelio našumo chip ir fotoaparato objektyvas, ši kamera fotografuoja puikiai ryškius ir gyvus 12MP nuotraukas, ir "full HD" 1080P spalva įrašų įrašymas.super aiškų garsą dieną (juoda ir balta naktį). 120 laipsnių plataus kampo siūlo ilgą fotografavimo diapazoną, kuris leidžia jums gauti puikus platesnio požiūrio.Mėgaukitės dabar aiškus ir ryškus pasaulio Laukinės gamtos!

- 1.1-ų šaulys ir ilgas darbo laikas: Su 1.1 s išlaikymas, multi-shot " funkcija, žaidimas kamera laimikio visų nuostabių ir įdomių laukinės gamtos akimirkų.

- Puikus Jautrumas & IR Led: didelio jautrumo ir SPINDULIŲ jutikliai, Medžioklės Kamera gali užfiksuoti nuostabiu laukinių gyvūnų iš toli aiškiai dieną, ir naktį.Takas fotoaparatas naudoja didelės galios IR infraraudonųjų spindulių šviesos Diodų technologiją, turėti geriausią naktinio matymo.Tai puikus fotoaparatas norint išvengti nerimą ar baidyti savo žaidimą.Gauti viską, ko norite stebėjimo kameros.

- Išskirtinės kokybės ir paprastas naudoti: Tvirtas atsparus vandeniui, dulkėms, drop-įrodymas, žaidimas fotoaparatas kartu su neatspindintis suformuoti ABS korpusas, kuris užtikrina ilgalaikį gyvenimą net pavojingesni aplinkose, tokiose kaip dykumos ar džiunglės, kurių darbinė temperatūra -30 ~+70℃.

Specifikacija:

Paleidimo laikas: 1.1 s

Multi-shot " nuotraukų: 1,3,6,9

Ilgis vaizdo: 10/30/60/90 sekundžių neprivaloma

Paskirtis: Skirti medžioklei,galite automatiškai fotografuoti nuotraukas ar vaizdo Laukinių Gyvūnų, Namų Priežiūra, Ūkio Saugumo, Gyventi Atsargų Priežiūrą, Kitus Lauko Veikla, Saugumo, Laukinių Gyvūnų Stebėjimas

Pakavimo sąrašas

Pakuotės inludes:

1 x Medžioklės kameros

1 x Dirželis(atsitiktinė spalva)

1 x linija Duomenys

1 x Vartotojo vadovas

1 x Nuotolinio valdymo pultas

HT-001B

Aprašymas:

- 30pcs IR LED su Mažai Švytėjimą Infraraudonųjų spindulių Technologija, Niekada Gaminti Šviesus Flash, Kad Gali Vaiduoklis Gyvūnai Toli.

- Fotoaparatas yra paprasta naudoti, plug and play.Kompaktiškas ir nešiojamų dizainas, jokių laidų reikia.

- Priima infraraudonųjų spindulių aptikimo technologija, automatinio fotografavimas ar filmavimas, daugiausia naudojami lauko stebėjimo.

- Jis yra tvirtas ir atsparus vandeniui, tinka namų saugumo stebėjimo ir lauko stebėjimo.

- Paskirtis: Skirti medžioklei, galite automatiškai fotografuoti nuotraukas ar vaizdo Laukinių Gyvūnų, Namų Priežiūra, Ūkio Saugumo, Gyventi Atsargų Priežiūrą, Kitus Lauko Veikla, Saugumo, Laukinių Gyvūnų Stebėjimas

Specifikacija:

LED: 850nm IR

Sukelti greitis: 1.1 s

Skaičiumi IR LED: 30pcs

Video rezoliucija: 1080P/720P/VGA

Failo formatas: JEPG/AVI

Pasirenkama raiška: 12MP/8MP/5MP

Baterijos: 4 x AA baterijos (neįtraukta)

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Aukštos raiškos Palaikymas: 1080P (Full-HD)

Optinis Priartinimas Remiamų: Nr.

Naktį vivsion nuotolis: 20 metrų

Multi-shot " nuotraukų: 1,3,6,9

Maitinimas: 4 x AA tipo baterijos

Komplektą sudaro:

1 x Kamera

1 x Dirželis(atsitiktinė spalva)

1 x USB Kabelis

1 x Instrukcija

HC-801A Aprašymas:

- Greičiau 0.3 s Sukelti Greitis ir 25M Matymo Diapazonas: žaidimas fotoaparatas bus pradėtas iš karto, 0.3 s nedelsiant, ilgai sukelti atstumas iki 82ft/25m.Niekada nepraleisite jokių įdomių akimirkų, net ir naktį.

- Puikus Jautrumas & Night Vision su 3 PIR: Su atnaujintais 36pcs ne, švytėjimas, šviesos Diodai, rašaliniai stiklo ir 940nm nematomas infraraudonųjų spindulių technologija, todėl apima daugiau atvėsti ir privačių.Niekada nepraleisk nieko arba iš bet kurio kampo su 120° plataus kampo objektyvas.

- Full HD 1080P Vaizdo & Max 16MP Nuotrauka: takas medžioklės kamera fotografuoja 5 mega pixel kristalų vaizdus ir "full HD" 1080P vaizdo įrašus, atnaujinami ir papildomi chip daro nuotraukas, vaizdo įrašus, aiškus ir išsamus dienos metu(juoda ir balta naktį).Parama TF Kortelę iki 32GB (neįtraukta).

- Korpuso Konstrukcija & Tvirtas, Gerai pastatytas Jausmą: Šis takas kameros savybės darbinis temperatūros diapazonas nuo -20° iki 70° per aukštos kokybės medžiaga, dirželis ant nugaros yra pakankamai tvirtas, kad pririšo prie medžio, laukinės gamtos kamera taip pat turi sriegiu lizdas ant dugno dėl skalūnų upės kalno.

- Kelias Programas & Ilgesnis Baterijos veikimo laikas: Platesnis kartų, medžioklė / home security / nekilnojamojo turto priežiūra / laukinių gyvūnų stebėjimo ir žemės ūkio, saugos.Iki 6 mėnesių budėjimo režimas, naktinis elektros energijos suvartojimas yra daug daugiau nei dienos energijos suvartojimas, rekomenduojama naudoti 8pcs AA baterijos ilgesnis tarnavimo laiką.

Techniniai duomenys:

Aptikimo diapazonas: 90 laipsnių kampu / 20 m

Vaizdo raiška: 16MP/JPG

Infraraudonųjų spindulių LED: 36PCS

Blykstės diapazonas: iki 24m

Paleidimo laikas: 0.3 s

Vaizdo tipas: spalvotas dieną, juodas ir baltas naktį

Laikmatis: Taip

Daug nuotraukų į vieną aptikimas: 1/3/6/9

Baterija: 8pcs AA baterijos(neįtraukta)

Budėjimo laikas: 6 mėnesių

Pakuotė:

1 x HC-801A Fotoaparatas

1 x USB Kabelis

1 x Dirželis(atsitiktinė spalva)

1 x naudojimo Instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai